Mamak Belediye Başkanı Şahin rozetsiz belediyecilik anlayışını benimsedi! Bu krediyi iyi kullanacağımdan eminim

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, göreve geldikten hemen sonra parti rozetini çıkararak çalışmalara başladığını, bu kapsamda herkese eşit hizmet vererek çalışmalara devam edeceğinin altını çizerek önemli açıklamalara yer verdi.

Mamak Belediye Başkanı Şahin rozetsiz belediyecilik anlayışını benimsedi! Bu krediyi iyi kullanacağımdan eminim

Çorum Hitit Dernekleri Federasyonu Başkanı Ali Uykun ve heyeti, Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin’i ziyaret etti. Heyeti, Belediye Meclis Salonu’nda ağırlayan Başkan Şahin, Çorumlu hemşehrilerinin talep ve sorunlarını dinledi.

Göreve geldikten sonra parti rozetini çıkararak çalışmalara başladığını vurgulayan Başkan Şahin, Mamaklıların kendisine verdiği krediyi en doğru şekilde kullanacağını belirterek Mamaklıların, aldığı karardan pişman olmayacaklarını ifade etti.

BAŞKAN ŞAHİN: ‘’SEÇİLDİKTEN SONRA ROZETİMİZİ ÇIKARDIK''

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, göreve geldikten hemen sonra parti rozetini çıkararak çalışmalara başladığını, bu kapsamda herkese eşit hizmet vererek çalışmalara devam edeceğini söyledi.

Mamak Belediye Başkanı Şahin rozetsiz belediyecilik anlayışını benimsedi! Bu krediyi iyi kullanacağımdan eminim

Başkan Şahin, ‌Mamaklıların verdiği oy ile göreve geldiğini ve bu sonuçtan Mamaklı vatandaşların pişman olmayacağını dile getirdiği açıklamasında “Büyük bir farkla seçimi kazandık. Seçildikten sonra rozetimizi çıkardık. Mamak Belediye Başkanı olarak adaletli, düzgün bir hizmet vermenin gayreti içerisinde olacağız” dedi. ‌Başkan Şahin, “Yerel yönetimle bize büyük bir kredi verdiler. Bu krediyi düzgün kullanırsak genel seçime ve tekrar parlamenter sisteme ve tekrar Atatürk Cumhuriyetinin çizgilerine doğru hızla ilerleriz. Bizim mücadelemiz sadece bizim gibi düşünenler için değildir. Bizim mücadelemiz, bütün toplum içindir. Ben bu krediyi iyi kullanacağımdan eminim. Mamaklı vatandaşlarımız asla pişman olmayacaklar” diye konuştu.

Mamak Belediye Başkanı Şahin rozetsiz belediyecilik anlayışını benimsedi! Bu krediyi iyi kullanacağımdan eminim - Resim : 2

Başkan Şahin, vatandaşın yararına olan her konunun Belediye Meclisi’nden geçerek hizmete sunulacağının da altını çizerken Dikimevi- Natoyolu Metro hattının da müjdesini verdi. “Haziran’da ihalesi yapılacak olan Dikimevi- Natoyolu Metrosunu da inşallah Mansur Başkanımızla birlikte hızla gerçekleştireceğiz. Bunun akabinde Kızılca Oto Sanayi sitesinin çalışmalarında da son aşamaya gelindi” diyen Başkan Şahin, Türkiye’nin en büyük sorunlarından birinin başıboş sokak hayvanları olduğunu ifade etti. Başkan Şahin, “Mamak'ta yaklaşık 5-6 bin civarında sokakta gezen başıboş sokak hayvanları var. Seçim beyannamemde de vardı. Sokak hayvanlarına barınak değil, yaşam alanı yapacağız,. En büyük projelerimizden birisi bu. Hayvanların özgürce dolaştığı büyük bir alan yapacağız” diye konuştu.

Mamak Belediye Başkanı Şahin rozetsiz belediyecilik anlayışını benimsedi! Bu krediyi iyi kullanacağımdan eminim - Resim : 3

Başkan Şahin ayrıca, vatandaşların bir sonraki Kurban Bayramı’nda rahatlıkla kullanabilecekleri Modern Kurban Kesim ve Et Kesim Tesis alanlarının oluşturulacağının da duyurdu. Mamak Belediyesinin kiralık araçlarına dair de açıklamalarda bulunan Başkan Şahin, önceki yönetim sürecinde kiralanan 90 araçtan 10 tanesini iade ettiklerini ifade etti.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER