Mamak Belediye Başkanı Şahin, taş duvar örümü çalışmalarına katıldı

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, sağanak yağışlar sonrası meydana gelebilecek toprak kaymalarının önüne geçilmesi adına gerçekleştirilen taş duvar örümü çalışmalarına katıldı.

Mamak Belediye Başkanı Şahin, taş duvar ördü

Sosyal, kültürel ve altyapı alanındaki faaliyetlerine devam eden Mamak Belediyesi, belediyenin başkanı Veli Gündüz Şahin’ın öncülüğünde ilçede daha huzurlu, temiz ve güvenli bir ortam yaratmak amacıyla yaptığı çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Belediyenin ekipleri, ilçede yer alan Üreğli Millet Bahçesi’nde, başkentte birkaç gündür etkisini gösteren kuvvetli sağanaklar sonrası meydana gelebilecek toprak kaymalarının önüne geçmek için taş duvar örümü çalışmaları yapıyor.

BAŞKAN ŞAHİN DE ÇALIŞMALARA KATILDI

Mamak Belediye Başkanı Şahin, taş duvar örümü çalışmalarına katıldı

Mamak Belediyesi ekipleri, Üreğli Millet Bahçesi’ndeki taş duvar örümü çalışmalarına devam ederken, Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin de ekiplerin taş duvar örümü çalışmalarına katılım gösterdi. Başkan Şahin çalışmaları yerinde inceledi ve ekiplerin titiz ve detaylı çalışmasına destek olarak onlara kolaylıklar diledi.

Mamak Belediyesi, belediyenin bünyesinde çalışan ekiplerin Üreğli Millet Bahçesi’nde uyguladıkları taş duvar örümü çalışmalarına Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin’in de katılmasını, sosyal medya hesapları üzerinden bir videoyla paylaştı.

Mamak Belediyesinin sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı ve iş makinelerini yönendirirken kürekle toprak kazan Başkan Şahin’in de olduğu videolu paylaşımda şu ifadeler kullanıldı:

“Başkanımız, Üreğil Millet Bahçesinde, yağmur sonrası toprak kaymalarının önüne geçmek amacıyla, taş duvar örümü gerçekleştiren ekiplerimizin çalışmasına katılarak, çalışmayı yerinde inceledi, işçilere kolaylık diledi.”

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER