ANASAYFA Mamak Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin başkanlık döneminin ilk nikahını kıydı

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin başkanlık döneminin ilk nikahını kıydı

Ankara'nın Mamak ilçesinde başkanlık görevini sürdüren Şahin ilk defa nikah kıyarak kendisi ve evlenen çift için özel bir an olmasına sebep oldu. Başkan Şahin nikah sonrası hayırlı bir yuva temennisinde bulundu.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin başkanlık döneminin ilk nikahını kıydı

Belediye Başkanlarının bulundukları yeri yönetme görevi olarak kendilerine tanınan bir görev daha bulunuyor. Başkanlar dünya evine girecek çiftlerin nikahlarını kıyarak onların mutluluğuna şahitlik ediyor.

BAŞKAN ŞAHİN İLK NİKAHINI KIYDI

Bu kapsamda Ankara'da nikah kıyma işlemleri normal bir şekilde devam ediyor. Mamak ilçesinde de evlilik kararı alan çiftler belediyeye müracaat ederek yeni hayatlarına ilk adımları atıyorlar. Bu kapsamda nikahlarının kıyılması için Mamak Belediyesine gelen Hüsne-Yağmur Orman çifti kendileri ve nikahı kıyan isim açısından özel bir an yaşadı.

31 Mart yerel seçimleri sonrasında ilçede Belediye Başkanı olarak göreve başlayan Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin 5 yıllık başkanlık döneminin ilk nikah kıyma törenini gerçekleştirdi. Başkan Şahin kıydığı nikah sonrasında çifte iyi dileklerini iletti.

“SAYGILI OLUN”

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin “Belediye Başkanı olarak ilk nikâhımı kıydım. İnanıyorum ki, önce birbirinizi sevdiniz. Eşlerin birbirini sevmesi çok önemlidir. Birbirinizin ailesini de sevin, saygılı olun. İnşallah ülkemize memleketimize hayırlı evlatlar verirsiniz. Bu evliliğin başta sizlere, ailenize ve sevenlerinize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

Çiftlere evlilik cüzdanlarını veren Mamak Belediye Başkanı Şahin törenin ardından toplu fotoğraf çekiminde yer aldı. Orman çifti de kendilerine yönelik iyi dilek temennilerinden dolayı Başkan Veli Gündüz Şahin'e teşekkür ettiler.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
TÜRK-İŞ Genel Başkanı Atalay 13'üncü Çalışma Meclisi'nde konuştu! Her alanda işçilerin emeği var

TÜRK-İŞ Genel Başkanı Atalay 13'üncü Çalışma Meclisi'nde konuştu! Her alanda işçilerin emeği var