ANASAYFA Mamak Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin belediye personeli ile bayramlaştı

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin belediye personeli ile bayramlaştı

Bayram tatilinin sona ermesinin ardından vatandaşlar iş hayatına geri döndü. Tatilden dolayı yapılamayan bayramlaşmalar iş dönüşü yapıldı.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin belediye personeli ile bayramlaştı

Belediye personellerinin Ramazan Bayramı tatilini tamamlaması ile birlikte Mamak Belediye Binası'nda bayramlaşma töreni gerçekleşti. Başkan Şahin personel ile tek tek selamlaştı.

MAMAK BELEDİYESİ'NDE BAYRAMLAŞMA TÖRENİ

Hem yeni yönetimin çalışanlar ile tanışması hem de sona eren bayramın gecikmeli olsa da tebrikleşmesi niyeti ile gerçekleşen programa katılım yoğun oldu. Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin yapılan bayramlaşma töreninde bizzat yer aldı. 2029 yılına kadar görevde kalması beklenen yeni yönetimin yaşadığı ilk bayram olmasından dolayı gerçekleşen tören ayrı bir anlam kazandı.

Başkan Şahin ve Mamak Belediyesi yönetiminden isimlerinde yer aldığı toplantıda birlikte çalışma mesajı verildi. Başkan Veli Gündüz Şahin “Tüm belediye çalışanlarımıza emekleri ve hizmetleri için teşekkür ediyorum. Yeni dönemde de Mamaklı hemşehrilerimizin beklentilerini karşılamak için çalışacağız. Siz değerli personelimizin çalışmaları ile ilçemizde bugüne kadar birçok önemli hizmet hayata geçirildi. Bundan sonra da hizmetlerimizle vatandaşlarımızın yüzünü güldüreceğiz” dedi. 

KARŞILIKLI TEMENNİLER DİLE GETİRİLDİ

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin sözlerinin devamında programdaki herkesin bayramını kutladığını ifade etti. Programa katılan isimlerde aynı şekilde temennilerini dile getirdiler. Önümüzdeki günlerde Başkan Şahin'in yeniden belediye personelleri ile bir araya gelmesi bekleniyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankamall AVM nerede, metro dolmuş otobüs ve özel araçla nasıl gidilir?

Ankamall AVM nerede, metro dolmuş otobüs ve özel araçla nasıl gidilir?