ANASAYFA Mamak Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin çağrı merkezinde vatandaşların sorularını cevapladı

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin çağrı merkezinde vatandaşların sorularını cevapladı

Görevi yeni devralan isimlerden Başkan Şahin vatandaşlar ile irtibatı kuvvetlendirmek adına bir adım daha attı. Belediyenin çağrı merkezine giden Veli Gündüz Şahin ilçe sakinlerinin sorunları ile yakından ilgilendi.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü

2024 Yerel Seçimlerinden sonra Mamak ilçesinde yeni bir dönem başlamış ilçe yönetimi CHP'li Veli Gündüz Şahin'e geçmişti. Başkan Şahin koltuğa oturmasının ardından ise eşit ve şeffaf bir yönetim anlayışına sahip olacağını ifade etmişti.

BAŞKAN ŞAHİN TELEFON BAŞINA GEÇTİ

İlk meclis toplantısında Kur'an-ı Kerim'in üstüne yemin etmesi ile akıllarda yer edinen Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin vatandaşlara isteklerini önemsediğini göstermek adına çağrı merkezinde görev yaptı. Mamak'ta yaşayan vatandaşların sorun ve isteklerini dile getirdiği belediyenin irtibat numarasına gelen Başkan Şahin, Mamak'ın taleplerini yanıtladı.

Kendilerine gelen talepleri dikkat ile dinleyen Başkan Şahin, ilgili birimlere gerekli talimatları verdi. Telefon karşısında Belediye Başkanı Şahin'i duyan Mamak sakinleri de yeni görev döneminde Şahin'e başarılar diledi.

MAMAK İÇİN ÇALIŞMA SÖZLERİ GELMİŞTİ

31 Mart seçimlerinde vatandaşların oyunu alarak birinci sırada seçilen Veli Gündüz Şahin seçim döneminde Mamak'ın bir çok sorunu olduğunu bildiklerini ve bu doğrultuda çalışacaklarını söylemişti.

Seçimin ardından mazbatasını alarak görevine başlayan Başkan Veli Gündüz Şahin'in Mamak ve Ankara'ya hizmetleri ve projeleri ile neler katacağı ilerleyen dönemlerde belli olacak. Mamak halkı da bu bağlamda yaşanacak gelişmeleri ve sorunlarının bir an önce çözüme kavuşmasını bekledikleri cümleler kuruyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankaragücü, Gençlerbirliği ve Ankara Keçiörengücü kazanmak için sahaya çıkacak

Ankaragücü, Gençlerbirliği ve Ankara Keçiörengücü kazanmak için sahaya çıkacak