ANASAYFA Mamak Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin ilk meclis toplantısını yaptı

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin ilk meclis toplantısını yaptı

Yerel yönetimlerde yaşanan değişikliklerin ardından yeni döneme girişler yapılmaya devam ediliyor. Bu kapsamda Ankara'nın Mamak ilçesinde de değişim süreci tamamlandı ve ilk meclis toplantısı gerçekleştirildi.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin ilk meclis toplantısını yaptı

Gerçekleşen seçimlerde Mamak Belediye Başkanı olarak %52.91 oy ile seçilen Veli Gündüz Şahin yeni belediye başkanı olarak belirlenmişti. Seçimin ardından mazbatasını alan Başkan Şahin başkanlık görevine başladı.

BAŞKAN ŞAHİN'DEN ADİL HİZMET YEMİNİ

Mamak Belediyesi'nde gerçekleşen 2024-2029 döneminin ilk belediye meclisi oturumuna başkanlık eden Şahin Mamak için her şeyin hayırlısı olması temennisinde bulundu. Başkan Şahin toplantıda Kur'an-ı Kerim üzerine adil bir yönetim benimseyeceğine dair  yemin etti.

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin “Kutsal kitabım ve bayrağımın üzerine yemin ederim ki adaletten ve hukuktan ayrılmayacağıma, eşit hizmet götüreceğime, gariplerin hakkını yedirmeyeceğime, doğruluktan ayrılmayacağıma sizlerin ve Allah’ın huzurunda söz veriyorum ve yemin ediyorum” diyerek kararlılık vurgusu yaptı.

Söz konusu toplantıda yer alan belediye meclisindeki grupların başkanvekilleri de Mamak Belediye Başkanı Şahin'e yeni görevinde başarılar dilediler.

BAŞKAN ŞAHİN'İN YÖNETİM KADROSU BELLİ OLDU

Düzenlenen meclis toplantısında Mamak Belediyesi görev dağılım tablosu oluşturuldu. Söz konusu tablo şu şekilde oldu;

GERÇEKLEŞECEK HİZMETLER MERAK EDİLİYOR

31 Mart seçimlerinde Ankara'da el değiştiren ilçelerden olan Mamak'ta nasıl bir dönemin yaşanacağı merak ediliyor. Seçim öncesindeki çalışmalarında Mamak halkı için ellerinden geleni yapacaklarını söyleyen Başkan Şahin'in kısa zaman içinde planladıkları projeleri hayata geçirme çalışmalarına başlaması bekleniyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bahar mevsimi kabusunuz olmasın! Mevsimsel alerjisi olanlar buraya ilaca mahkum olmayın

Bahar mevsimi kabusunuz olmasın! Mevsimsel alerjisi olanlar buraya ilaca mahkum olmayın