ANASAYFA Mamak Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin vatandaşlarla birlikte halk otobüsünde seyahat etti

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin vatandaşlarla birlikte halk otobüsünde seyahat etti

Belediye başkanlığı görevinde halktan uzaklaşmadan hareket edeceklerini vurgulayan Başkan Şahin sözünü yaptığı ile tasdiklemeye devam ediyor. Başkan Veli Gündüz Şahin gideceği yere toplu taşıma aracı kullanarak yolculuk yaptı.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü

Cumhuriyet Halk Partisi Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin seçildikten sonra parti rozetini bir kenara bırakıp halkla iç içe görev yapacağını söylemişti. Başkan Şahin'in bu kapsamda yaptığı son hareket gündem oldu.

BAŞKAN ŞAHİN TOPLU TAŞIMADA VATANDAŞLARLA SEYAHAT ETTİ

Başkan Veli Gündüz Şahin makam aracı yerine toplu taşıma aracını kullanarak vatandaşlarla birlikte yolculuk yaptı. Renkli görüntülere sahne olan anlar kısa sürede adından söz ettirmeyi başardı. Toplu taşımada vatandaşlara sohbet eden Başkan Şahin seçimden önceki dönemde de otobüse binmesinin öylesine bir hareket olmadığına vurgu yaptı.

Mamak Belediye Başkanı Şahin “Seçimden önce otobüse biniyordum, seçimden sonra bir daha gelmez diyorlardı. Seçildim, yine geldim. Ben de sizin gibi sıradan bir insanım” diyerek halkla eşit şartlarda olma gerekliliğine vurgu yaptı. Başkan Şahin “Söz verdiğimiz gibi gece gündüz, sokakta, metroda, otobüste sizlerin yanındayız" diyerek yaşanılan anları sosyal medya hesabından paylaştı.

HALKIN ÖZEL GÜNLERİNDE YANINDA OLUYOR

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin görevi devralmasından sonrasında vatandaşların özel günlerinde de onlarla birlikte vakit geçiyor. Bu kapsamda vatandaşlarla kıraathane ve kafe gibi yerlerde bir araya gelen, asker uğurlaması gibi organizasyonlara katılan Başkan Şahin kendilerinden istenilenleri yapacaklarını dile getiriyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
23 Nisan BİM AKTÜEL Kataloğu yayınlandı! Bu fırsatlar kaçmaz!

23 Nisan BİM AKTÜEL Kataloğu yayınlandı! Bu fırsatlar kaçmaz!