ANASAYFA Mamak Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin yağmurdan dolayı oluşan tıkanıklıklar için harekete geçti

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin yağmurdan dolayı oluşan tıkanıklıklar için harekete geçti

Ankara yağış üstüne yağış almaya devam ediyor. Kentin bir çok noktasında başta ulaşım olmak üzere bir çok alanda sıkıntılar meydana gelirken belediye ekipleri sorunları çözmek için gece gündüz çalışmalarını sürdürüyor.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin yağmurdan dolayı oluşan tıkanıklıklar için harekete geçti

Mamak ilçesi de yağışlardan nasibini almış, birden bastıran sağanaklardan dolayı ilçede mağduriyetler meydana gelmişti. Ev ve iş yerlerinde yağmura yakalanan ve maddi olarak zarara uğrayan vatandaşlar kısa sürede gündem olmuştu.

MAMAK'TA YAĞMUR SORUNLARI GİDERİLİYOR

Yaşanan gelişmelerin ilk anından itibaren Mamak Belediye ekipleri sahada yer almıştı. Kendilerine gelen ihbarlara göre hareket eden ekipler gece gündüz çalışmalarını sürdürüyor. Bu konuda Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin bizzat yağmurluklarını giyerek çalışmaların başında yer aldı. Mamak Belediye ekiplerinin Üreğil Millet Bahçesinde yaptığı çalışmaların başında yer alan Başkan Şahin çalışma ekipleri ile istişarelerini sürdürdü.

Mamak Belediyesi tarafından yapılan paylaşımda ise “Başkan Şahin, Üreğil Millet Bahçesi'nde yağmur suyu drenaj sistemi tıkanıklıklarını gidererek, kanalları açtırıyor” denilerek çalışmalara dair görseller servis edildi. Yağmur mağduriyeti giderilene kadar Mamak Belediyesinin bu konuda çalışmalara devam edeceği bilgilendirmesi yapılıyor.

Konu ile ilgili vatandaşların mağdur edilmemesini öncelik olarak belirleyen Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin gerekli talimatları verdi. Alınan emir doğrultusunda ilçenin farklı yerlerinde çalışmalarını sürdüren ekipler sorunun kısa sürede geride bırakılması için sahada kalmaya devam ediyor.

YETKİLİLERİ DİNLEMENİN ÖNEMİ

Ankara genelinde günlerdir pek çok yeri etkisine alan yağmur konusunda vatandaşlarında dikkat etmesi önem arz ediyor. Yaşananlara hazırlıksız yakalanmamak adına yaşanılan yerdeki il ve ilçe belediyeleri ve valilik hesapları önceden paylaşımlar yaparak insanları uyarıyor.

Cengiz Ortataş Haberankara.com haberidir. Alıntılanamaz, kopyalanamaz.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Konya’da midibüs ile panelvan çarpışması sonucu 24 kişi yaralandı

Konya’da midibüs ile panelvan çarpışması sonucu 24 kişi yaralandı