ANASAYFA Mamak Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin yayınladığı mesaj ile işçilerin bayramını kutladı

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin yayınladığı mesaj ile işçilerin bayramını kutladı

Çalışmanın ve emek verme ile özdeşleşen 1 Mayıs konusunda Başkan Şahin günün anlam ve önemine işaret eden bir mesaj paylaştı. Yayınlanan kutlama mesajında işçilerin toplumun temelini oluşturduğuna dikkat çekildi.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin yayınladığı mesaj ile işçilerin bayramını kutladı

Ülkemizde yıllardır kutlanan 1 Mayıs İşçi Bayramı insanlara çalışmanın ne kadar önemli olduğunu bir kez daha hatırlatıyor. Bu kapsamda işçiler ve iş toplumumuzda farklı bir yerde konumlandırılıyor.

BAŞKAN ŞAHİN MAMAKLI İŞÇİLERE SESLENDİ

Ankara'nın Mamak ilçesinde de Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin işçilerin ulusların temel yapı taşı olduğuna vurgu yaptığı bir kutlama mesajı paylaştı. Başkan Şahin mesajında Mamak ilçesinin ileri noktalara gelmesinde işçilerin olmazsa olmaz olduğunu söyledi.

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin'in kutlama mesajı ise şu şekilde oldu;

"Değerli Mamaklı İşçi Kardeşlerim, Mamak Belediye İşçilerimiz;
Sizler, toplumumuzun temel direği, emeğin en değerli temsilcilerisiniz.  Mamak'ın güzelliklerini ve kalkınmasını sağlayan; azminiz, emeğiniz, alın terinizle Mamak'ı daha yaşanabilir bir kent haline getiren sizlersiniz. İşçi sınıfının hak ve taleplerinin korunması, çalışma koşullarının iyileştirilmesi ve adil bir düzen sağlanması için verdiğiniz mücadelede yalnız değilsiniz. Bu mücadelede dayanışma içinde, birlik olmak bizi daha güzel yarınlara taşıyacak. Bu güzel yarınlar için Mamak Belediye Başkanı olarak, işçi kardeşlerimizin her zaman yanındayım. 

BAŞKAN YARDIMCILARI DA SAHAYA İNMİŞTİ

Başkan Şahin mesajını işçilere daha güzel yarınlar inşa etmek için yanlarında olduğunu ve onların bayramını kutladığını ifade ederek sonlandırdı. Gün içinde Mamak Belediye Başkan yardımcıları da işçilerin yanlarına giderek onları iş yerlerinde bayramlarından dolayı tebrik etmişti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kalecik Belediye Başkanı Satılmış Karakoç işçilerle bir araya gelerek bayramlarını tebrik etti

Kalecik Belediye Başkanı Satılmış Karakoç işçilerle bir araya gelerek bayramlarını tebrik etti