ANASAYFA Mamak Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin'den belediye personellerine önemli uyarı!

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin'den belediye personellerine önemli uyarı!

Bugün sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin belediye personelleri için önemli bir duyuruda bulundu.
yazar
Sinem GÜVEN
Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin'den belediye personellerine önemli uyarı!

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, bugün sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda belediye çalışanları ve sendika ilişkileri hakkında baskı yapmak istedikleri konusunda duyumlar aldığını ifade etti. Bu duyumlara yönelik belediye çalışanları için duyuru yayımlayarak kendinin yaptığı açıklamalar haricinde hiçbir duruma itibar edilmemesi gerektiğini belirtti.

BELEDİYE ÇALIŞANLARI İÇİN ÖNEMLİ DUYURUYU YAYIMLADI!

Sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Şahin ‘Değerli Belediye Çalışanları’ şeklinde yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi;

"Göreve başlamadan önce bazı yetkisiz kişilerin sizlerin çalışmalarınız ve sendika ilişkileriniz hakkında baskı yapmak istedikleri duyumları aldım. Emeğin en yüce değer olduğuna inanan ve sendikal haklara saygı gösteren biri olarak ben, sizlerin özgür iradenizle tercihlerinizi yapacağınıza inanıyorum.

Hiç kimseyi Mamak çalışanlarıyla ilgili girişimlerde bulunmak üzere yetkilendirilmiş değilim ve böyle bir niyetim de yok. Lütfen, durumdan vazife çıkaranlara ve benim ağzımdan çıkmayan hiçbir beyana itibar etmeyin. "

Konuya ilişkin yapılan bu açıklamalarda sendika ilişkilerine yönelik baskı yapılmak istendiği konusunda duyumalar alındığını belirterek, ağzından çıkmayan hiçbir beyana da itibar edilmemesi gerektiğini belirtti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Türker İnanoğlu kimdir, neden hayatını kaybetti?

Türker İnanoğlu kimdir, neden hayatını kaybetti?