Mamak Belediyesi ara tatilde öğrenciler için etkinlikler düzenledi

Mamak Belediyesi, ara tatilde de öğrencileri yalnız bırakmadı. İlçedeki çocuklar için çeşitli etkinlikler düzenleyen Mamak Belediyesi, ara tatilde olan öğrencilerin yüzünü güldürdü.

Mamak Belediyesi ara tatilde öğrenciler için etkinlikler düzenledi

Mamak Belediyesi, ilçede her yaş gurubu için çeşitli etkinlikler düzenlemeye devam ediyor. İlçedeki çocuklar için birbirinden farklı etkinlikleri bir araya getiren Mamak Belediyesi'nin çalışmaları da yakından takip ediliyor.

2023 - 2024 Eğitim Öğretim yılında ilk ara tatillerine 10 Kasım tarihinde başlayan öğrenciler 19 Kasım tarihine kadar dinlenme fırsatı buldu. Ara tatildeki öğrencilerin sıkılmaması, sosyal etkinliklere vakit ayırabilmesi için bir etkinliğe daha imza atan Mamak Belediyesi, öğrencilerin yüzünü güldürdü.

MAMAK BELEDİYESİ ÖĞRENCİLERİ ARA TATİLDE YALNIZ BIRAKMADI

Mamak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü her tatil döneminde gerçekleştirdiği etkinlikleri bu ara tatilde de ihmal etmedi. Ara tatil döneminde öğrencileri yalnız bırakmayan Mamak Belediyesi, Başak Necip Fazıl Kültür Merkezi ve Prof Dr. Necmettin Erbakan Kongre Merkezi’nde etkinlikler düzenlendi. Çocukların yüzünü güldüren etkinliklerin yanı sıra öğrencilere balon ve kitap dağıtıldı. Öğrenciler dağıtılan hediyeler nedeniyle hayli mutlu oldu.

mamak.jpeg

Mamak Belediyesi Başkan Yardımcısı Mehmet Düğmeci, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Haydar Serdar Tuncer de öğrencilerle bir araya geldi. Etkinlikte öğrencilere çekilişle bisiklet de hediye edildi. Mamak Belediyesi Başkan Yardımcısı Düğmeci, “Çocuklarımızın yüzünü güldürmek, onların ara tatillerinde keyifli zaman geçirmelerini istedik. Her tatil döneminde evlatlarımızın yanındayız” diyerek sözlerini sonlandırdı.

mamak-001.jpeg

Etkinliğe katılan öğrenci ve veliler de Mamak Belediyesi'ne teşekkürlerini iletti.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER