ANASAYFA Mamak Mamak Belediyesi belediye çalışanlarının 1 Mayıs bayramını kutladı

Mamak Belediyesi belediye çalışanlarının 1 Mayıs bayramını kutladı

Ankara'nın Mamak ilçesinde belediye yönetiminden önemli isimler işçiler ile bir araya gelerek bayramlarını tebrik etti. Yapılan ziyarette işçilere çalışma hayatlarında başarılar dilendi.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Mamak Belediyesi belediye çalışanlarının 1 Mayıs bayramını kutladı

1 Mayıs gününün dünya genelinde olduğu gibi Türkiye'de de İşçilere atfedilen bir bayram olarak kutlanması örnek anlara sahne oldu. Ankara'nın Mamak ilçesinde de Belediye Başkan Yardımcıları bu özel gün dolayısıyla Fen İşleri Müdürlüğü işçilerini ziyaret etti.

BAŞKAN YARDIMCILARI İŞÇİLERİN YANINA GİTTİ

Mamak Belediyesi'nde yaşanan görev değişikliğinin ardından yeni yönetimin vurguladığı hususlar arasında iş ve işçinin önemi yer almıştı. Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin bu kapsamda sık sık işçileri ziyaret ederek onların hal hatırlarını sormuştu.

 1 Mayıs gününü de es geçmeyen Mamak Belediyesi, günün anlam ve önemine binaen işçileri ziyaret etti. Konu ile ilgili Mamak Belediyesi tarafından yapılan paylaşımda “Emeğin, emekçinin, dayanışmanın bayramı 1 Mayıs Emek ve Dayanışma gününde, Başkan Yardımcılarımız Erdoğan Doğan ve Uğur Sarı, Fen İşleri Müdürlüğü işçilerimizin bayramını kutladı. İşçinin, emekçinin bayramı kutlu olsun” ifadelerine yer verildi.

TÜM İŞÇİLERİN BAYRAMI KUTLANDI

Mamak Belediyesi tarafından yapılan bir diğer paylaşımda ise tüm işçilerin bayramı kutlandı. Yayınlanan gönderide “Temizlikten geri dönüşüme, sağlıktan Fen işlerine kadar daha güzel bir Mamak için 7/24 mesai yapan Belediye personelimiz başta olmak üzere; çalışan, üreten, tüm emekçilerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlu olsun” denildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sağanak nedeniyle Ankara Yenimahalle'de yol çöktü

Sağanak nedeniyle Ankara Yenimahalle'de yol çöktü