Mamak Belediyesi bugün Engel Tanımıyoruz etkinliği düzenleyecek!

Ankara'daki ilçe belediyeleri birbirinden farklı çok etkinliği Ankaralılarla bir araya getirmeye devam ediyor. Mamak Belediyesi de Engel Tanımıyoruz etkinliği düzenleyeceğini belirterek bir davette bulundu.

Mamak Belediyesi bugün Engel Tanımıyoruz etkinliği düzenleyecek!

Başkent Ankara, birbirinden farklı binlerce etkinliğe ev sahipliği yapıyor. Ankara'daki etkinlikler vatandaşların gündeminde yer alırken Mamak Belediyesi'nden yeni bir açıklama geldi.

Mamak Belediyesi resmi sosyal medya hesabı Twitter (X) üzerinden yaptığı açıklamada ‘’Engel Tanımıyoruz, Biz Hazırız...'' diyerek önemli bir davette bulundu. Mamak Belediyesi'nin 4 Aralık Pazartesi günü düzenleyeceği etkinliğe ilişkin detayları haberimize ekledik.

MAMAK BELEDİYESİ'NDEN ‘’ENGEL TANIMIYORUZ'' DAVETİ

Mamak Belediyesi Dünya Engelliler Günü kapsamında bir program düzenleyeceğini belirtti. Mamak Belediyesi tarafından açıklanan etkinlik kapsamında merak edilen detaylar takvim ile belli oldu.

Mamak Belediyesi bugün Engel Tanımıyoruz etkinliği düzenleyecek! - Resim : 2

4 Aralık Pazartesi günü Zübeyde Hanım Aile Merkezi'nde saat 11.00'da düzenlenecek olan etkinlikle ilgili ‘’'Engel Tanımıyoruz, Biz Hazırız…Sizleri Bekliyoruz.'' diyen Mamak Belediyesi, DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ ÖZEL PROGRAMI 4 ARALIK PAZARTESİ Saat 11:00 Zübeyde Hanım Aile Merkezi'' diyerek engelli bireyler ve yakınlarını etkinliğe davet etti.

Zübeyde Hanım Aile Merkezi'nin adresi ise ‘’GENERAL ZEKİ DOĞAN MAH. İMAM ALİM SULTAN CAD. NO:52/B MAMAK BELEDİYESİ'' olarak kaydedildi. Söz konusu programa katılım sağlamak isteyen vatandaşların belirtilen adres ve saatte hazır bulunmaları yeterli olacakken etkinlikler de gün boyu devam edecek.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER