Mamak Belediyesi doğalgaz patlamasında hasar gören binayı onardı

Geçtiğimiz günlerde Mamak Küçük Kayaş Mahallesi'nde meydana gelen doğalgaz patlamasına ilişkin Belediye'nin temizlik, tamir ve onarım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Mamak Belediyesi doğalgaz patlamasında hasar gören binayı onardı

Mamak’ta meydana gelen ve bir vatandaşın yaşamını yitirdiği doğalgaz patlamasının ardından vakit kaybedilmeden onarım çalışmaları başladı. Çalışmaların büyük çoğunluğunun tamamlanması ile Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

mamak-belediyesi.jpeg

BİNANIN DUVARLARI YENİDEN ÖRÜLDÜ

Mamak Belediyesi patlamanın ardından hasar tespit çalışmaları başlattı. Bilirkişi heyetinin incelemelerini tamamlamasının ardından Mamak Belediyesi ekipleri, bakım onarım çalışmalarını da titizlikle yürüttü. Patlamada hasar gören binanın duvarları yeniden örüldü, camlar takıldı.

'ÇALIŞMALARIMIZ HIZLA DEVAM EDİYOR'

Patlamada hasar gören ev ve iş yerlerinde çalışmalar detaylı şekilde yapılıyor. Mamak Belediye Başkanı Murat Köse ise, sosyal medya hesabından konuya ilişkin bir paylaşım yaptı. Köse'nin paylaşımında şu ifadeler yer aldı: “Doğalgaz patlaması meydana gelen binada, bilirkişi heyetinin incelemelerini tamamlaması ile birlikte temizlik, tamir ve onarım çalışmalarımız hızla başladı, devam ediyor. Kısa zaman içerisinde bina sakinleri evlerine dönebilecekler inşallah. Patlama ile çevredeki işyerleri ve evlerde meydana gelen tüm hasarların, kırılan camların takılması ve onarımı da devam ediyor. Büyük geçmiş olsun, Fatma teyzemize tekrar Allah (cc) rahmet eylesin”

SONRAKİ HABER