Mamak Belediyesi Haziran Ayı 5. Birleşim Toplantısı sona erdi

Mamak Belediyesi Haziran Ayı Meclisi sona erdi. Toplantıda 8 madde oy birliği ile meclisten geçti, 1 madde de komisyona havale edildi. Bir sonraki toplantı ise 1 Temmuz Pazartesi günü yapılacak.

Mamak Belediyesi Haziran Ayı 5. Birleşim Toplantısı sona erdi

Mamak Belediye Meclisi’nin Haziran Ayı 5. Birleşim Toplantısı sona erdi. Bir sonraki toplantının ise 1 Temmuz Pazartesi günü gerçekleştirilmesine karar verildi.

Mamak Belediye Meclisi’nin Haziran Ayı 5. Birleşim Toplantısı tamamlandı. Toplantıda toplam, 9 madde görüşüldü. Alınan kararlar doğrultusunda, Mamak’ta gençlerin spor yapma alışkanlıkları ve tercihleri belirlendi. Mamak’ın sporda atağa geçmesi ve alt yapının oluşturulması adına çalışmalar yapılacak. Gençlere spor alışkanlığı kazandırılacak ve Mamak'ta spora doyulacak. Mamak Belediye Başkan Yardımcısı Erdoğan Doğan yönetiminde gerçekleşen Mamak Belediye Meclisi Toplantısında gündemdeki 9 madde görüşüldü. 8 madde oy birliği ile meclisten geçerken, 1 madde de komisyona havale edildi.

5 Sayılı Tarım ve Hayvancılık Komisyon Raporu, önceki toplantıya ait tutanak özeti, 5 Sayılı Sağlık ve Çevre Komisyon Raporu, 5 Sayılı AR-GE Komisyon Raporu, 5 Sayılı Gençlik ve Spor Komisyon Raporu, 5 Sayılı Tüketici Hakları Komisyon Raporu, 9 Sayılı Hukuk ve Tarifeler Komisyon Raporu, 10 Sayılı Hukuk ve Tarifeler Komisyon Raporu ve 11 Sayılı Hukuk ve Tarifeler Komisyon Raporu oylanarak karara bağlandı.

Mamak Belediyesi Haziran Ayı 5. Birleşim Toplantısı sona erdi

BİR SONRAKİ TOPLANTI NE ZAMAN?

Mamak’ta gençlerin sporla buluşmasını kolaylaştırmak ve spor altyapısını güçlendirmek için önemli yatırımların yapılacağı meclis kararı oy birliği ile meclisten geçti. Mamak'ta gençlerin spor ile ilişkisinin güçlendirilmesi hedefleniyor, sporun başkenti Mamak oluyor.

Bir sonraki toplantının ne zaman yapılacağı ise merak konusu oldu. 1 Temmuz Pazartesi günü saat 17.00’de bir sonraki toplantının yapılması kararlaştırıldı ve oturum sonlandırıldı.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER