Mamak Belediyesi ibadethanelerde temizlik çalışmaları yapıyor

Mamak Belediyesi ilçe genelindeki ibadethanelerde temizlik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. İbadethanelerin temizliği için oluşturulan ekipler camii ve cemevlerinde temizlik çalışmalarına devam ediyor.

Mamak Belediyesi ibadethanelerde temizlik çalışmaları yapıyor

Mamak Belediyesi, ilçede yaptığı temizlik çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. Mamak ilçesi genelindeki ibadethanelerde temizlik çalışmalarını aralıksız sürdüren Mamak Belediyesi, ilçede bulunan 265 cami ve 6 cemevinde planlar dahilinde temizlik çalışması gerçekleştirmeye devam ediyor.

Ekipler, yaklaşan Kurban Bayramı ile birlikte çalışmalarına hız verirken ibadethanelerin temizliğinin belirli periyotlar ve ihtiyaçlar dahilinde süreceği öğrenildi.

MAMAK BELEDİYESİ’NDEN CAMİ VE CEMEVİ TEMİZLİĞİ

İbadethanelerin temizliği için oluşturulan 6 kişilik ekip, vatandaşların ibadetlerini temiz ve sağlıklı bir mekânda yapmaları için özveri ile çalışıyor.

Mamak Belediyesi ibadethanelerde temizlik çalışmaları yapıyor

Çalışma kapsamında Şirintepe mahallesinde bulunan Şah-ı Merdan Cemevi ile Büyük Kayaş Mahallesi’nde bulunan Kayaş Eski Camii’nde temizlik çalışması gerçekleştiren ekipler, cami halılarını tertemiz bir hale getirirken ahşap ve seramik gibi yerleri de özel temizlik malzemeleri ile hijyenik hale getirdi.

Mamak Belediyesi ibadethanelerde temizlik çalışmaları yapıyor - Resim : 2

İbadethane temizliği kapsamında ayrıca, kapı, pencere, ayakkabılık gibi alanlar da temizlendi. Ekiplerin temizlik çalışmaları sayesinde vatandaşlar, sağlıklı bir ortamda gönül rahatlığı ile ibadet edebilmenin huzurunu yaşıyor. İlçedeki temizlik çalışmaları da program dahilinde devam ediyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER