ANASAYFA Mamak Mamak Belediyesi Meclisi 4. oturumunu gerçekleştirdi

Mamak Belediyesi Meclisi 4. oturumunu gerçekleştirdi

Mamak ilçesinde yeni yönetim dönemi sürüyor. İlçe meclisine gelen teklif ve öneriler değerlendirilirken oy birliği ile Mamak için karar alınıyor.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Mamak Belediyesi Meclisi 4. oturumunu gerçekleştirdi

Ankara'nın Mamak ilçesinde son seçim ile başa gelen yönetim, aradan geçen süre zarfında çalışmalarını sürdürüyor. Belediye Başkanı Veli Gündüz ve Mamak meclis yönetimi gündeme gelen konuları hakkında değerlendiriyor.

Bu kapsamda Mamak Belediyesi'nde 4. oturumun gerçekleştirildiği bilgisi paylaşıldı. Diğer oturumlarda olduğu gibi bu oturumda da oy birliği ile meclis gündemine gelen maddeler hakkında kararlar verildi.

TÜRKÇE VURGUSU

Gerçekleşen toplantıda Mamak ilçesinde benimsenen Türk dili konusuna dikkat çekildi. Dili ve kültürü koruma prensibine bağlı olarak bu yıl içerisinde Mamak'ta kaç adet Türkçe tabelalı işyeri açıldığına dair İsimlendirme Komisyon Raporu Mamak Meclisi tarafından oylanarak kabul edildi.

Bu maddeye benzer olarak farklı maddelerde oylanarak kabul edildi. İlerleyen dönemlerde Belediye yönetimi ya da meclisteki grupların gündeme getireceği yeni maddeler görüşülmeye devam edilecek.

MAMAK HALKI GELİŞMELERİ TAKİP EDİYOR

Son seçimde kendileri için yeni bir yönetim seçen Mamak halkı da kendileri için alınacak kararları yakından takip ediyor. Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin'de sık sık ilçe için en iyisini yapacaklarını ifade ediyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi tarih şölenine ev sahipliği yaptı

Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi tarih şölenine ev sahipliği yaptı