ANASAYFA Mamak Mamak Belediyesi sosyal hizmetler için çalışmalara başlıyor

Mamak Belediyesi sosyal hizmetler için çalışmalara başlıyor

Mamak Belediyesinde yeni dönem için önemli adımlar atılacağı sinyalleri verildi. Yapılan son meclis toplantısında belediyenin atacağı sosyal belediyecilik adımlarına dikkat çekildi.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Mamak Belediyesi sosyal hizmetler için çalışmalara başlıyor

Yeni ayın girmesi ile beraber yerel yönetimlerde aylık toplantılar gerçekleştirilmeye başlandı. Söz konusu toplantılarda aylık ve genel anlamda izlenecek programlara dair kararlar alınmaya devam edildi.

MAMAK YÖNETİMİ İÇİN BELEDİYE BİR KEZ DAHA TOPLANDI

Ankara'nın Mamak ilçesinde de son seçimi kazanarak başa gelen ilçe yönetimi, izlenecek hizmet politikasına dair önemli kararlar almaya ve uygulamaya başlanacağının sinyallerini vermeye devam etti. Bu kapsamda yapılan son meclis toplantısında 14 madde masaya yatırıldı. 

Ele alınan maddelerden toplantı boyunca 8 adedi kabul edilirken geri kalan 6 madde için sonraki toplantılarda görüşülmesi kararı verildi.  Başkan Vekili Erdoğan Doğan yönetiminde gerçekleşen oturumun dikkat çeken maddeleri arasında Yaşlı Kimsesizler ve Sosyal İşler Engelliler Komisyon Raporu da yer aldı.

SOSYAL HİZMET SİNYALLERİ VERİLMİŞTİ

Komisyondan oy birliği ile geçirilen rapor doğrultusunda Mamak Belediyesinin de benzer bir yol haritası benimseyeceği çıkarımları yapıldı. Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin'de  seçilmeden önce ve seçildikten sonrasında verdiği demeçlerde bu konuya da parmak basmıştı.

Başkan Şahin ilçenin tamamına hizmet etmek için yola çıkacaklarını ve parti rozetini bir kenara bırakacaklarını ifade etmişti. Yaşanan bu durumun ardından Mamak ilçesinde yeni dönemde sosyal anlamda nelerin yaşanacağı şimdiden merak konusu oldu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Keçiören Belediyesinin borcu açıklandı! 1 milyar 755 milyon 519 bin 103,73 TL

Keçiören Belediyesinin borcu açıklandı! 1 milyar 755 milyon 519 bin 103,73 TL