Mamak Belediyesi tarafından Ak Masal Kara Masal adlı tiyatro gösterisi düzenlendi

Mamak'ta çocuklar ve aileleri unutamayacakları bir anı yaşadı. Mamak Belediyesi her yaştan vatandaşına yönelik gerçekleştirdiği sosyal belediyecilik hizmetlerine bir yenisini daha ekledi.

Mamak Belediyesi tarafından Ak Masal Kara Masal adlı tiyatro gösterisi düzenlendi

Yarıyıl tatilinin başlaması ile Ankara'da yaşayan çocuklar kendileri için hazırlanan etkinliklere katılıp doyasıya vakit geçirmeye devam ediyor. Onların her hangi bir ücret ödemeden sadece mutlu olmaları için yapılan etkinlikler her kesim tarafından doğru ve olması gereken bir davranış olarak kabul ediliyor.

Ankara'nın Mamak ilçesinde de çocukların yüzleri gülüyor. Mamak Belediyesinin çocuklar ve her yaştan insan için yaptığı neşe dolu anları arttıran etkinliklere bir yenisi daha eklendi. Mamak Belediyesi geçtiğimiz günlerde resmi hesapları ile bir paylaşım yapmış ve ilçe sakinlerinin dikkatini çekmişti.

Yapılan duyuruda Mamak Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Çocuk Tiyatro Topluluğunun “Ak Masal Kara Masal” adlı tiyatro oyununa tüm vatandaşlar davet edilmişti. Vatandaşlar da kendilerine yönelik yapılan ve her yaştan insanın katılabileceği bu özel organizasyona katıldılar.

Mamak Belediyesi tarafından Ak Masal Kara Masal adlı tiyatro gösterisi düzenlendi

BELEDİYEDEN VATANDAŞLARA TEŞEKKÜR

Mamak Belediyesi tarafından yapılan duyurunun ardından Ak Masal Kara Masal adlı tiyatro oyunu vatandaşlarla buluştu. Yapılan gösteriye ilginin çok yoğun olduğu ve gösterinin düzenlendiği yer olan Musiki Muallim Mektebi'nin tıklım tıklım dolduğu gözlemlendi.

Belediye tarafından yapılan paylaşımda ise söz konusu etkinliğin yoğun ilgi gölgesinde gerçekleştirildiği ifade edilerek "Mamak Belediyesi Çocuk Tiyatro Topluluğu "AK MASAL KARA MASAL" Adlı Tiyatro Gösterisi Gerçekleştirdi. Halkımızın Yoğun İlgisine Teşekkür Ederiz" denildi.

Mamak Belediyesi tarafından Ak Masal Kara Masal adlı tiyatro gösterisi düzenlendi - Resim : 2

Genç yaştan insanlar için yapılan sosyal faaliyetleri ile de öne çıkan Mamak Belediyesi'nin önümüzdeki günlerde yapacağı yeni etkinlikler merak konusu oldu.

SONRAKİ HABER