Mamak Belediyesi Uyanık Kütüphanelerde kahve ikramlarına başladı

Mamak Belediyesi, ilçedeki öğrenciler için kütüphane hizmeti sunmaya devam ediyor. Gençlerin sınavlarına daha iyi hazırlanabilmeleri için çeşitli projeler yürüten Mamak Belediyesi, Uyanı Kütüphanelerde öğrencilere çeşitli ikramlar sunmaya başladı.

Mamak Belediyesi Uyanık Kütüphanelerde kahve ikramlarına başladı

Ankara'daki belediyelerin faaliyetleri vatandaşların yakın gündeminde yer alıyor. Mamak Belediyesi de ilçedeki hizmetlerini sürdürürken öğrenciler için yeni bir hizmetini daha duyurdu. “Kütüphane Dostu Belediye” ödülüne de sahip olan Mamak Belediyesi, kütüphaneleri kullanan öğrenciler için kahve ikramı hizmeti sunmaya başladı.

İlçede ikamet eden öğrenciler için çeşitli projelere imza atan Mamak Belediyesi, 7/24 hizmet anlayışı ile çalışmaya devam ederken devreye aldığı Uyanık Kütüphanelerle öğrencilerin ders çalışmasını destekliyor.

MAMAK BELEDİYESİ UYANIK KÜTÜPHANELERDE KAHVE İKRAMLARINA BAŞLANDI

Mamak Belediyesi, gençlerin kahve talebine kayıtsız kalmadı. Mamak Belediyesi uyanık kütüphaneleri, gençlerin ders çalışmalarını desteklemek adına çeşitli ikramlar sunuyor. Çay, çorba ve poğaça ikramlarının ardından kütüphanelerde kahve ikramı da başlarken gençlerin isteklerini yerine getiren Mamak Belediyesi, uyanık kütüphanelerine kahve makinesi getirdi.

Mamak Belediyesi Uyanık Kütüphanelerde kahve ikramlarına başladı - Resim : 2

Uyanık Kütüphanelerde kahveler de çay, çorba ve poğaça gibi ücretsiz alınabiliyor. Mamak Belediyesi uyanık kütüphanelerine ders çalışmaya sıcak bir mola vermek isteyen öğrenciler, soluğu kahve makinesinin önünde alıyor. Kahve içerek enerji depolayan gençler böylece ders çalışmaya daha zinde devam ediyor.

Mamak Belediyesi Uyanık Kütüphanelerde kahve ikramlarına başladı - Resim : 3

BAŞKAN KÖSE'DEN ÇALIŞAN ÖĞRENCİYE DESTEK MESAJI

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, “Kütüphanelerimizde ders çalışan gençlerimizin kahve isteğine kayıtsız kalmadık. Uyanık kütüphanelerimizde kahve ikramlarımızı başlattık. Ücretsiz kahvenin yanında çay, çorba ve poğaça ikramlarımızla sınav maratonunda gençlerimizin yanındayız” dedi.

Mamak Belediyesi Uyanık Kütüphanelerde kahve ikramlarına başladı - Resim : 4

Başkan Köse, “Bugüne kadar kütüphanelerimizde ders çalışarak sınavlarda başarılı olmuş, üniversite kazanmış birçok gencimiz var. İnşallah bu sene de Mamak Belediyesi kütüphanelerinde ders çalışan gençlerimiz, hedeflerine ulaşacak” şeklinde konuştu.

Mamak Belediyesi Uyanık Kütüphanelerde kahve ikramlarına başladı - Resim : 5

Mamak Belediyesi'nin gençler için sunduğu hizmetlere bir yenisi daha eklenirken Uyanık Kütüphane'deki öğrenciler hizmetten memnun kaldıklarını ifade ederek Başkan Köse'ye teşekkürlerini iletti.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER