Mamak Belediyesi yönetimi istişarelerde bulunmak üzere bir araya geldi

2 aydan fazla bir süredir başta olan Mamak Belediyesi'nin yeni ekibi ilçede yapılabilecek yeni hizmetler hakkında görüşmelerde bulunuyor. Bu kapsamda yönetim birimler için bir tanışma ve kaynaşma etkinliği düzenlendi.

Mamak Belediyesi yönetimi istişarelerde bulunmak üzere bir araya geldi

31 Mart yerel seçimlerinin tamamlanmasının ardından büyük bir yerel yönetim geçiş süreci başlamıştı. Ankara'nın bir önceki seçime göre 13 ilçesi CHP yönetimine geçmiş, bu belediyelerde yeniden yapılanma süreci başlamıştı.

Mamak Belediyesi yönetimi istişarelerde bulunmak üzere bir araya geldi

MAMAK YÖNETİMİ KAYNAŞMA VE TANIŞMA YEMEĞİNDE

Binlerce insanın çalıştığı belediyelerde yönetimin değişmesi süreci büyük oranda tamamlandı. Ankara'nın Mamak ilçesinde de benzer bir durum yaşandı. Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin ve yönetimin üst düzey isimleri ilçe hizmetini sürdürürken bir yandan da iç düzenin sağlanması faaliyetlerine devam ediyor.

Bu kapsamda Mamak Belediyesi yönetimi istişare ve fikir alışverişi için düzenlenen yemekte bir araya geldi. Çok sayıda ismin katıldığı yemekte Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin Mamak'ı örnek ilçe yapma hedefinden bahsetti.

"MAMAK'I ÖRNEK İLÇE YAPACAĞIZ"

Başkan Gündüz ekip arkadaşlarına yaptığı konuşmada "Seçimden sonra parti rozetimi kenara koyacağım dedim ve koydum. Hizmet için kolları sıvadık. Sizlerle beraber çok şey başaracağız. Belki çok kısa zamanda hedeflerimize ulaşamayacağız ama Mamak’ı Ankara’ya ve Türkiye’ye örnek bir ilçe yapacağız" diyerek zamana ihtiyaçları olduğunu belirtti.

Eşit hizmet anlayışına bağlı kalacağını ifade eden Başkan Şahin "Yeşilbayır’da bizim, Kıbrısköy’de bizim, Kartaltepe’de bizim. Bir uçtan bir uca, incitmeden, ötekileştirmeden, ayrıştırmadan hizmeti götüreceğiz" dedi.

Mamak Belediyesi yönetimi istişarelerde bulunmak üzere bir araya geldi - Resim : 2

Toplantıya katılan isimlerde alkışlar ile Başkan Veli Şahin'e destek verdi. Etkinlikte pek çok sorun masaya yatırıldı ve neler yapılabileceği konuşuldu.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER