Mamak Belediyesi'nden kış temizliği

Mamak Belediyesi kışa hazırlık kapsamında cadde, sokak ve mazgallar temizlendi.

Mamak Belediyesi'nden kış temizliği

Ankara'da belediyelerin kışa hazırlıkları devam ediyor. Mamak Belediyesi kışa hazırlık çerçevesinde cadde ve sokakları köşe bucak temizleniyor.

Mazgallar olmak üzere en ince ayrıntısına kadar Mamak Belediyesi, Park ve Bahçeler ile Fen İşleri ve Temizlik İşleri Müdürlüğü'nün ortak çalışmaları ile temizlik Mamak'ın tüm mahallelerinde temizlik gerçekleştiriliyor.

aw086512-04-001.jpg

Son olarak Abidinpaşa, Saimekadın, Balkiraz, Kazım Orbay, Cengiz Topel, Gülveren ve Bahçelerüstü Mahallelerinde detaylı temizlik gerçekleştirildi. Mamak Belediyesi personelleri, cadde sokak temizliğinden mazgalların detaylı temizliğine, konteynerlerin dezenfekte edilmesinden yabani otların temizlenmesine, ağaç budama işlemleri, park ve bahçelerde bakım onarım, tadilat çalışmalarına kadar pek çok alanda çalışma gerçekleştirdi.

aw086512-02.jpg

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, gerçekleştirilen temizlik faaliyeti ile ilgili açıklamada bulundu.

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, temizlik araçları ve personeller ile ilçenin düzenli bir şekilde temizlendiği belirterek, “Pırıl pırıl bir Mamak için çalışıyoruz. Temizlik Araç Filomuz ile personellerimizle ilçemizi, mahallelerimizi düzenli olarak temizliyoruz. Köşe bucak temizlik seferberliğimizle söz verdiğimiz gibi Mamak artık daha temiz. Geleceğimize yaşanabilir bir Mamak bırakacağız inşallah” diye konuştu.

SONRAKİ HABER