ANASAYFA Mamak Mamak Belediyesi'nden sosyal yardım ve destek başvuruları devam ediyor!

Mamak Belediyesi'nden sosyal yardım ve destek başvuruları devam ediyor!

Mamaklı vatandaşlar tarafından belediyenin yaptığı duyurular çerçevesinde alabilecekleri sosyal yardım ve destekler için başvuru alımlarının devam ettiği ifade edildi.
yazar
Sinem GÜVEN
Mamak Belediyesi'nden sosyal yardım ve destek başvuruları devam ediyor!

Daha önce de Mamak Belediyesi'nce vatandaşlar için duyurulan sosyal yardım ve destekler devam ediyor. Bu kapsamda belediyenin resmi internet adresi üzerinden yapılan açıklamalara göre Engelli Nakil Aracı, Evde Bakım Hizmeti, Evde Sağlık Hizmeti, Gönül Kart ve Yemek ihtiyacı için başvuruların devam ettiği belirtildi.

MAMAK BELEDİYESİ VATANDAŞLAR İÇİN DUYURDU!

Kişilerin yapacakları başvurular sonucunda kolay bir şekilde alınacak hizmetler hakkında belediye tarafından yapılan duyuru şu şekilde verildi;

Değerli Hemşehrilerim;

Mamak Belediyesi olarak bizler ;

Hayatın kesintiye uğramaması için gereken tüm hazırlıklarımızı yapıyoruz. Her zamanki gibi tüm imkânlarımız ve gücümüzle sizlerin yanınızda olacağız.

 - Engelli Nakil Aracı Talep Formu
 - Evde Bakım Hizmeti Talep Formu
 - Evde Sağlık Hizmeti Talep Formu
 - Gönül Kart Talep Formu
 - Yemek Talep Formu

Tüm vatandaşlarımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. İhtiyaç duyduğunuz hizmetlerimize linkleri tıklayarak ulaşabilirsiniz.

SOSYAL DESTEK BAŞVURULARI İÇİN TIKLAYINIZ…

Mamak'ta yaşayan vatandaşların yukarıda verilen bağlantı adresindeki başvuru formunu doldurarak taleplerini belediyeye kolay bir şekilde iletebileceği ifade edildi. Bununla birlikte başvuru yapan kişiler yine internet sitesinden başvurularının son durumu hakkında da bilgi alabilmektedir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Çaykur 1072 mevsimlik işçi alımı yapacağını duyurdu!

Çaykur 1072 mevsimlik işçi alımı yapacağını duyurdu!