Mamak Belediyesi'nin Gönül Çarşısı ihtiyaç sahibi ailelere destek oluyor!

Mamak Belediyesi ilçe halkına iyi hizmeti sunmak ve ihtiyaç sahibi vatandaşlara destek olabilmek için Mamak Gönül Çarşısı projesini hayata geçirdi. Söz konusu proje ile ihtiyaç sahibi vatandaşlara destek olan Mamak Belediyesi'nden açıklama geldi.

Mamak Belediyesi'nin Gönül Çarşısı ihtiyaç sahibi ailelere destek oluyor!

Ankara'daki ilçe belediyelerinin ihtiyaç sahipleri için sunduğu pek çok yardım programı bulunuyor. Belediyeler yardımlarını ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya devam ederken Mamak Belediyesi de 2020 yılında hayata geçirdiği proje ile dikkatleri çekiyor.

Mamak Belediyesi, ihtiyaç sahibi vatandaşlara destek olmak üzere başlattığı Mamak Gönül Çarşısı projesi ile ilçedeki yardıma ihtiyacı olan vatandaşı yalnız bırakmıyor. Mamak Gönül Çarşısı hakkında açıklamalarda bulunan Mamak Belediyesi, ''Halkımıza en iyi hizmeti sunmak ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza destek olabilmek için Mamak Gönül Çarşısı’nda ihtiyaç sahibi ailelerimize temin ettiğimiz Gönül Kart ile hem gıda alışverişlerini yapabilme imkanı sunuyor, hem de sizlerin bağışta bulunacağı elektronik, beyaz eşya, mobilya gibi ikinci el ürünlere sahip olma imkanını sunuyoruz.'' dedi.

''GÖNÜL KART VAR, GÖNÜL ÇARŞISI VAR''

Mamak Belediyesi, hayat geçirdiği yardım projesi ile ilgili olarak ''Kurduğumuz bu gönül köprüsünde amacımı dar gelirli, yardıma muhtaç vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırarak, daha huzurlu ve mutlu bir toplum ile yarınlara gülümsemektir.

ekran-goruntusu-2023-11-28-085807.png

Gönül vererek başladığımız bu işte inanıyoruz ki birlik ve beraberlik içerisinde olmanın ve yardımlaşmanın verdiği huzurla, hepimiz için “Mamak daha güzel olacak”.'' ifadelerine yer verdi. ''Gönül Kart var, Gönül Çarşısı var!'' diyen Mamak Belediyesi, resmi sosyal medya hesabı Twitter (X) üzerinden ''Gönül Kart ile ihtiyaç sahibi ailelerimiz market alışverişlerini Gönül Çarşısı'nda özgürce gerçekleştirebiliyor.

ekran-goruntusu-2023-11-28-085612.png

Hiçbir vatandaşımız yalnız değil, her zaman yanınızdayız. Gönül Çarşısı'nda kalpleri bir araya getiriyoruz. Bugüne kadar 8 bin ailemiz Gönül Çarşısı’ndan faydalandı. Birlikte daha güçlü, daha sevgi dolu bir yarın için buradayız!'' açıklamasına yer verdi.

ekran-goruntusu-2023-11-28-085811.png

Mamak Belediyesi'nin sunduğu yardım programına başvuruda bulunmak için ''http://gonulcarsisi.mamak.bel.tr/'' adresini ziyaret edebilir, Mamak Belediyesi HİM (Hızlı İşlem Merkezi)’den de yapabilirsiniz.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER