Mamak Geleneksel Hamsi Festivali 10 Aralık’ta başlıyor!

Mamak Belediyesi katlılarıyla, Mamak Geleneksel 3’üncü Hamsi Festivali 10 Aralık’ta, Üreğil Millet Bahçesi’nde başlıyor.

Mamak Geleneksel Hamsi Festivali 10 Aralık’ta başlıyor!

Ankara’da yaptığı çeşitli festivallerle öne çıkan Mamak Belediyesi, bu yıl 3’üncüsü düzenlenecek Mamak Geleneksel Hamsi Festivali’ne ev sahipliği yapacak.

Ankaralılara doyasıya lezzet şöleni sunulacak festival, 10 Aralık saat 13.00’da, Ankara’nın ilk millet bahçesi olan Üreğil Millet Bahçesi’nde ziyaretçilerine kapılarını aralayacak.

ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLER VE LEZZET ŞÖLENİYLE UNUTULMAZ BİR HAFTA SONU KEYFİ

Çeşitli etkinliklerin yapılacağı Mamak Geleneksel 3’üncü Hamsi Festivali’nde vatandaşlar, hamsinin çeşit çeşit halini de tadabilecek.

Mamak Belediyesi’nin Ankaralılara sunduğu festivalle ziyaretçiler, güzel bir hafta sonu geçirmenin keyfini yaşayacak.

2’İNCİ GELENEKSEK HAMSİ FESTİVALİ’NDE 1.5 TON HAMSİ TÜKETİLDİ!

Geçen yıl düzenlenen Mamak 2’inci Geleneksel Hamsi Festivali, eski AK Parti Ankara Milletvekili Yalçın Akdoğan, Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, Mamak Belediyesi Başkan Yardımcıları, meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katılımıyla gerçekleşti.

1 buçuk ton hamsinin tüketildiği festivalde Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, vatandaşlara balık ekmek ikram etti.

Başkan Köse, düzenlenen festival ve etkinliklerin temel amacının birlik ve beraberlik olduğunu söyleyerek, ‘’Biz Mamaklılar olarak büyük bir aileyiz. Böyle güzel coşkulu günlerde bir araya geliyoruz. Bizim en büyük zenginliğimiz birlikteliğimiz ve beraberliğimiz. Birliğimiz daim olsun inşallah.”dedi.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER