ANASAYFA Mamak Mutlu Aile Yaşam Merkezi Mamaklıların yeni gözdesi oldu! Üyelikler yıllık olarak alınıyor

Mutlu Aile Yaşam Merkezi Mamaklıların yeni gözdesi oldu! Üyelikler yıllık olarak alınıyor

Ankara Büyükşehir Belediyesinin Mamak ilçesinde yapımını tamamlayarak hizmete açtığı Mamak Mutlu Aile Yaşam Merkezi (AYM), vatandaşların gözde mekanı haline geldi. Üyeliklerin alınmaya başladığı bildirilirken detaylar da belli oldu.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Mutlu Aile Yaşam Merkezi Mamaklıların yeni gözdesi oldu! Üyelikler yıllık olarak alınıyor

Ankara Büyükşehir Belediyesinin (ABB)  Mamak ilçesinde yapımını tamamlayarak hizmete açtığı Mamak Mutlu Aile Yaşam Merkezi (AYM), vatandaşların gözde mekanı haline geldi. Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkentlilerin yaşam kalitesini artırarak ailece hoş vakit geçirebilecekleri alanların sayısına her geçen gün yenisini ekliyor. 

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş tarafından açılışı gerçekleştirilen Mamak ilçesindeki Mutlu Aile Yaşam Merkezi, vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor. 

Mutlu Mahallesi’nde 25 bin metrekare alana inşa edilen ve 6 kattan oluşan dev Aile Yaşam Merkezi, bünyesinde gençlik merkezi, çocuk etkinlik merkezi, çocuk kulübü, kişisel gelişim merkezi, danışmanlık merkezleri, BELMEK, e-spor merkezi ve bağımlılıkla mücadele merkezi gibi birçok alanı barındırıyor. 

MAMAK AYM'DE ÜYELİKLER YILLIK OLARAK ALINIYOR

AYM’de ayrıca konferans salonu, fuaye alanı, kütüphane, kafeterya, teras, spining salonu, fitness salonu, sauna ve kapalı havuz gibi ortak kullanım alanları da bulunuyor. Aile Yaşam Merkezi içerisinde tasarlanan bu alanlar; zihinsel, fiziksel ve sosyal açıdan tüm talep ve ihtiyaçları karşılayacak, 7’den 70’e her yaşa hitap edecek şekilde dizayn edildi.

Mamak Mutlu Aile Yaşam Merkezi’ne üyelikler yıllık olarak alınıyor. 3-18 yaş aralığında olanlar form doldurarak merkeze üye olabilirken, 29 yaşına kadar olan vatandaşlardan üyelik esnasında herhangi bir ücret talep edilmiyor. 

30-60 yaş aralığındaki kişiler ise yıllık 214.50 TL ödeyerek merkeze üye olabiliyor. 61 yaş ve üzeri vatandaşlar da yine merkeze üyeliğini ücretsiz olarak gerçekleştirebiliyor.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bayramda kuyumcular açık mı, ne zaman açılacak?

Bayramda kuyumcular açık mı, ne zaman açılacak?