ANASAYFA Otomobil 2024 model Toyota Corolla için güncel fiyat listesi belli oldu!

2024 model Toyota Corolla için güncel fiyat listesi belli oldu!

Türkiye'nin en çok tercih edilen otomobil markalarından biri olan Toyota Corolla için güncel fiyat listesi belli oldu. En ucuz ve en pahalı modeli açıklandı.
yazar
Sinem GÜVEN
2024 model Toyota Corolla için güncel fiyat listesi belli oldu!

Son dönemde özellikle de bir sene içerisinde otomobil fiyatlarının da artmasının etkisi sonucunda Türkiye'de de en çok tercih edilen Toyota Corolla için yeni fiyat listesi belli oldu. 

TOYOTA COROLLA GÜNCEL FİYAT LİSTESİ BELLİ OLDU! 

Artan otomobil fiyatlarının ardından 2024 yılı için güncel Toyota Corolla otomobil fiyatları da yenilendi. Buna göre en düşük Toyota Corolla 1.5 milyon liraya kadar ulaşırken, güncel fiyat listesi için şu şekildeydi;

1.5, Benzinli Vision Plus, Otomatik = 1.346.500 TL

1.5, Benzinli Dream, Otomatik = 1.429.000 TL

1.5, Benzinli Dream X-Pack, Otomatik = 1.512.500 TL

1.5, Benzinli Flame X-Pack, Otomatik = 1.615.000 TL

1.5, Benzinli Passion X-Pack, Otomatik = 1.727.500 TL

Buna göre; en düşük Toyota Corolla modeli 1.346.500 TL olurken, en yüksek Toyota Corolla modeli ise 1.727.500 TL oldu.

TOYOTA COROLLA ÖZELLİKLERİ BELLİ OLDU!

Fiyat listesinin duyulduğu Corolla modeli için en çok merak edilen konular arasında araç özellikleri de yer almıştı. Bu çerçevede güncel fiyat listesine göre 1.7 milyon liraya kadar çıkan araç modeli için özellikler ise şu şekilde verildi;

Araç Türü = Binek 

Motor Tipi = İçten Yanmalı

Yakıt Kapasitesi = 50 LT

Uzunluk = 4630 mm

Yükseklik = 1435 mm

Bununla birlikte yenilenen Toyota Corolla için En Son Haber'de yer alan bilgilere göre eklenen özellikler şu şekildeydi; Toyota Safety Sense 3 paketinde ön çarpışma önleyici sistem, trafik işareti algılama sistemi ve kavşakta çarpışma önleme, proaktif sürüş desteği, acil durum sürüş durdurma sistemi ve güvenli çıkış asistanı gibi özellikler yer alıyor.

Üst düzey güvenlik donanımının yanı sıra, Vision Plus başlangıç paketinden itibaren geri görüş kamerası, kendiliğinden kararan iç dikiz aynası, sesli komut sistemi, elektronik park freni gibi donanımlar standart olarak bulunuyor.

Sıfır bir Toyota Corolla almak isteyen kişiler için yukarıda verilen özellikler ve fiyat listesi çerçevesinde satın alımlarıı gerçekleştirebilecekleri belirtildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
AFAD, Antalya'daki teleferik faciasının nedenini açıkladı!

AFAD, Antalya'daki teleferik faciasının nedenini açıkladı!