ANASAYFA Otomobil 2025 model makyajlı Rolls-Royce Cullinan görücüye çıktı

2025 model makyajlı Rolls-Royce Cullinan görücüye çıktı

İngiliz otomobil markası Rolls-Royce çıkardığı yüksek fiyatlı ve gelişmiş özellikli araba modelleri ile adından söz ettiriyor. Üretilen modellere ek olarak beğenilen modellerine güncellemeler yapan marka ünlü modeli Cullinan'ı yeniledi.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
2025 model makyajlı Rolls-Royce Cullinan görücüye çıktı

Dünya genelinde SUV otomobil hayranlığı yaşanmaya devam ediyor. Firmalar içten yanmalı ya da elektrikli olarak ürettikleri modelleri araba tutkunlarının beğenisine sunuyor.

KARŞINIZDA 2025 MODEL ROLLS- ROYCE CULLİNAN

Bu kapsamda Rolls-Royce'da yeni bir araba duyurusu yaptı. Firmanın en pahalı SUV araçları arasında yer alan Cullinan'ın yenilenmiş hali resmen tanıldı. İlk olarak 2018 yılında çıkarılan model lüks SUV otomobiller arasında önemli bir model olarak kendine yer edinmişti. Rolls-Royce'da araca gösterilen ilgiden dolayı bazı düzenlemeler yaparak yenilenmiş halini 2025 model olarak piyasaya sürme kararı aldı.

İç-dış tasarım ve LED aydınlatma konusunda bazı değişikliklerin yapıldığı ve adından söz ettirmeye hazırlanan otomobilin ilk olarak yılın ikinci yarısında Hindistan'da satışa sunulması bekleniyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Altındağ Belediyesi Peçenek Mesire Alanının açılacağı müjdesini verdi

Altındağ Belediyesi Peçenek Mesire Alanının açılacağı müjdesini verdi