ANASAYFA Otomobil 2025 Renault Captur baştan sona yenilendi! Yeni Renault Captur özellikleri neler?

2025 Renault Captur baştan sona yenilendi! Yeni Renault Captur özellikleri neler?

Türkiye'de otomotiv sektörü yenilenmeye ve gelişmeye devam ediyor. Renault, çok sattığı SUV modeli Captur'da yeniliğe gitti. Renault Captur tasarımı ile baştan sona yenilenirken yeni özellikleri de merak konusu oldu.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
2025 Renault Captur baştan sona yenilendi! Yeni Renault Captur özellikleri neler?

Ülkemizde araç fiyatları artışını sürdürürken yeni modeller de pazara girmeye devam ediyor. Araç almak isteyenler yeni modeller hakkında bilgi sahibi olmak isterken Renault, Captur modelinde yeniliğe gitme kararı almıştı. 2025 model olarak tanıtılan Renault Captur, tasarı ile sil baştan yenilenirken özellikleri de dikkat çekti. 

Yeni Renault Captur,  dijital bir lansmanla tüm dünyaya tanıtıldı. 2024 modeliyle karşımıza çıkan makyajlı yeni sürüm, değişen ön yüzüyle daha etkileyici ve modern görünüme kavuştu. Yeni Renault Captur, full hybrid de dahil olmak üzere beş farklı motor seçeneğiyle sunuluyor. Araç, önümüzdeki yıl Türkiye pazarına sunulacak. Renault'tan yapılan açıklama ile beraber 10 yıl önce yollara çıkan ve 90 ülkede 2 milyondan fazla satan Captur modeli, SUV sınıfının önemli temsilcileri arasında yer alıyor.

YENİ RENAULT CAPTUR TANITILDI

Açıklamada görüşlerine yer verilen MAİS AŞ Genel Müdürü Berk Çağdaş, dünyaya tanıtıldığı ilk günden bu yana B segmentinin önemli temsilcilerinden olan modelin yepyeni görünümü ve donanımıyla yollara çıktığını belirterek, “Yeni Renault Captur, full hybrid de dahil olmak üzere beş farklı motor seçeneğiyle sunuluyor. 

OYAK vizyonu ve desteği ile Türkiye'de başlattığımız elektrifikasyon devrimi ve SUV sınıfındaki yeni atılımımız, Yeni Renault Captur ile devam edecek. Gerçekleştirilen dünya lansmanının ardından Yeni Renault Captur'u E-Tech full hybrid ve içten yanmalı versiyonlarıyla bu yılın üçüncü çeyreğinde kullanıcılarımızla buluşturmayı hedefliyoruz.” açıklamasına yer verdi.

Yeni Renault Captur, kompakt dış boyutları ve geniş iç mekanı sayesinde hem şehir içi hem de şehir dışı kullanım için duyulan gereksinimlere aynı derecede uyum sağlayan modüler bir yapıya sahipken çok yönlülük, çift renkli gövde ve cömert iç mekan gibi özelliklerini korudu. 

Yeni ileri teknoloji donanımlarıyla entegre edilen Renault Captur, Yeni Esprit Alpine donanım seviyesiyle iç ve dış tasarımda daha zarif ve sportif bir karakter ortaya koydu. Ayrıca iç mekanını ise yeni döşemeler ve ekranlar yer aldı. 

Modelin 2025 yılı başında Türkiye'de satışa sunulması beklenirken henüz fiyatının ne olacağı ise belli olmadı.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
10- 15 bin TL arasına maaş alan SSK, Bağ-Kur ve 4A, 4B, 4C emeklisine zamlı yeni maaş tablosu geldi!

10- 15 bin TL arasına maaş alan SSK, Bağ-Kur ve 4A, 4B, 4C emeklisine zamlı yeni maaş tablosu geldi!