ANASAYFA Otomobil 4 adet TOGG yüklü TIR üst geçide takıldı! 3 TOGG da hasar meydana geldi

4 adet TOGG yüklü TIR üst geçide takıldı! 3 TOGG da hasar meydana geldi

Türkiye'nin yerli ve milli otomobil markası olarak adlandırılan TOGG'un üretimi devam ediyor. Yollarda TOGG görme sıklığı artarken TOGG kazaları da gündem olurken TOGG yüklü bir TIR'ın üst geçide takılması sonucu meydana gelen kazada araçlar hasar aldı.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
4 adet TOGG yüklü TIR üst geçide takıldı! 3 TOGG da hasar meydana geldi

Türkiye'nin yerli ve milli otomobili TOGG, Gemlik Fabrikası'nda üretilmeye devam ediyor. Ön siparişlerin alınmasının ardından alıcılarına teslim edilmeye başlanan TOGG, zaman zaman teknik arızaları ve geçirdiği trafik kazaları ile gündem oluyor.

TOGG sahibinin sayısı her geçen gün artarken yollarda da görülme sıklığı arttı. Üretimine devam edilen TOGG, alıcıları ile buluşturulurken İstanbul'da yaşanan bir kaza da gündem oldu. İstanbul Bakırköy'de TOGG yüklü bir TIR, üst geçide takıldı. TIR'ın üst geçide takılması sonucu oluşan kazada TOGG'lardan 3'ü hasar aldı.

BAKIRKÖY'DE TIR ÜST GEÇİDE TAKILDI 3 ARAÇTA HASAR OLUŞTU

İstanbul'un Bakırköy ilçesinde TOGG marka araç yüklü TIR üst geçide takılınca 3 araçta hasar oluştu. DHA'nın haberine göre kaza, Yeşilköy Sahil Yolu Küçükçekmece istikametinde 13 Ekim Cuma günü saat 14.30 sıralarında meydana geldi.

togg.jpg

4 adet TOGG yüklü olan TIR'ın şoförü Ataköy Marmaray alt geçidinden geçtiği sırada üst kısımda bulunan araç, üst geçide takıldı ve diğer iki araca çarparak askıda kaldı. Sesleri fark eden şoför hemen TIR'ı yol kenarına çekti.

togg-001.jpg

ASKIDA KALAN ARAÇLAR KURTARILDI

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri askıda kalan aracın düşme ihtimaline karşı yolu tek şeride düşürerek trafiği kontrollü olarak sağlandı. Kaza nedeniyle her iki yönde de uzun araç kuyrukları oluşurken askıda kalan aracın kurtarılması için olay yerine vinç geldi. TIR'da bulunan araçların Zeytinburnu'ndan Gemlik'teki fabrikaya gittiği öğrenildi.

togg-002.jpg

Hasar alan TOGG'ların akıbeti merak edilirken pek çok sosyal medya kullanıcısı da yedek parça bekleyen TOGG sahiplerinin ''Gözü aydın olsun'' değerlendirmesinde bulundu.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankaralılar dikkat! Bugün saat 10.00'da o yollar trafiğe kapanacak

Ankaralılar dikkat! Bugün saat 10.00'da o yollar trafiğe kapanacak