7 Kişilik SUV SWM G03F Türkiye'de! SWM G03F güncel fiyat listesi

Türkiye'de otomotiv sektörü gelişmeye devam ediyor. Pazara yeni araçlar dahil olmaya devam ederken bu kez Fiat Egea parasına tam 7 kişilik SUV özellikte SWM G03F Türkiye'de satışlara başladı. Söz konusu modelin güncel fiyat listesi merak edilirken detayları Haberankara.com okurları için derledik.

7 Kişilik SUV SWM G03F Türkiye'de! SWM G03F güncel fiyat listesi

Ülkemizde otomotiv sektöründeki büyüme devam ediyor. Otomotiv sektörü kendini yenilemeye ve yeni araçlar dahil olmaya devam ederken pek çok marka bu yıl ülkemiz pazarına giriş yaptı. Otomotiv sektöründeki gelişmeler araç sahibi olmak isteyenlerin gündeminde yer alırken pazara bir yeni model daha dahil oldu. Özellikle kalabalık ailelerin ihtiyacını karşılayacak olan yeni SUV modelin de 7 kişilik olduğu ifade edildi.

7 Kişilik SUV SWM G03F, Türkiye'de satışa sunuldu. Yeni modelin fiyatı merak konusu olurken güncel fiyat listesi de firmanın resmi internet sitesi üzerinden paylaşıldı. SWM, "G03F" SUV modelini Türkiye pazarında satışa sundu. Aracın fiyatı araştırılan ilk konu olurken özellikleri ve güncel fiyat listesini derledik.

İTALYAN MARKA SWM, G03F MODELİNİ TÜRKİYE'DE SATIŞA SUNDU

Yeni SUV model, geniş araç almak isteyenlerin 7 kişilik kapasitesiyle şimdiden radarlarına girerken kaslı yapısıyla da dikkati çekti. SWM G03F modelinin ön kısmında SWM logosu, geniş ızgarası ve LED destekli far teknolojisiyle dikkati çekti.

7 Kişilik SUV SWM G03F Türkiye'de! SWM G03F güncel fiyat listesi

SWM G03F, geniş iç hacmi ile yarı dijital bir gösterge ekranı ile ihtiyaca cevap veriyor. 10.5 inç büyüklüğünde bilgi-eğlence ekranının yanı sıra aracın kontrolünü sağlayan butonların da yer aldığı araç, 3 sıra koltuklu olarak da kullanılıyor.

SWM G03F FİYATI NEDİR?

SWM G03F modelinde 1.5 litrelik benzinli motor bulunuyor. 110 beygir gücündeki bu motor, 5 ileri vitesli manuel şanzıman ile maksimum hızı 165 km/s özelliği ile satışa çıkıyor. Modelin karma yakıt tüketimi 100 km'de 7,5 litre olarak açıklanırken fiyatı da belli oldu.

7 Kişilik SUV SWM G03F Türkiye'de! SWM G03F güncel fiyat listesi - Resim : 2

Model 1 Milyon 59 bin TL'lik fiyatla satışa sunulurken aracı incelemek ve alım fırsatından yararlanmak için SWM bayilerini ziyaret edebilirsiniz.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER