ANASAYFA Otomobil Araç alacaklara kampanyanın hası geldi! Şubat ayında Suzuki sıfır araç sahibi yapıyor

Araç alacaklara kampanyanın hası geldi! Şubat ayında Suzuki sıfır araç sahibi yapıyor

Araç sahibi olmak isteyen binlerce vatandaş şubat ayına özel fırsatları araştırıyor. Şubat ayında yapılan kampanyalar vatandaşların radarına girerken Suzuki'den sıfır araç skalasına özel kampanya duyurusu geldi.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Araç alacaklara kampanyanın hası geldi! Şubat ayında Suzuki sıfır araç sahibi yapıyor

Türkiye'de sıfır araç fiyatları vatandaşların gündeminde yer alıyor. Araç sahibi olmak isteyenlerin piyasa araştırması devam ederken firmaların kampanyaları da dikkatle incelenmeye devam ediyor. Otomotiv sektörüne yeni araçlar dahil olmaya devam ederken bu araçların da özellikleri ile fiyatları araştırma konusu olmaya devam ediyor. 

Otomobil almak isteyenler sıfır araca olan taleplerini sürdürürken kredi faizlerindeki yükseliş nedeniyle firmaların kredi kampanyaları dikkati çekiyor. Suzuki, araç sahibi olmak isteyenler için kampanya yaptığını duyururken şubat ayına özel teklif de resmi internet sitesi üzerinden duyuruldu.

SUZUKİ'DEN ŞUBAT AYINA ÖZEL ARAÇ SATIŞ KAMPANYASI

Suzuki tarafından yapılan açıklamada şubat ayında tüm modellerde kredi ve takas desteği seçeneği sunulduğu, sınırlı sayıdaki 2023 model Suzuki modellerine avantajlı fiyat seçenekleri olduğu belirtildi. Şirketten yapılan açıklamaya göre kampanya detayları da belli. Suzuki tarafından açıklanan kampanyanın detaylarının belli olmasının ardından detaylı liste de Haberankara.com adresinde yer aldı.

SUZUKİ JİMMY KAMPANYASI AÇIKLANDI

Jimny modeli için ise 50 bin TL takas desteği veya 200 bin TL için 12 ay vade ve yüzde 0,99 faizli kredi seçeneği sunuluyor. 

Şubat ayında kredi desteğinden faydalanmayan kullanıcılar, 2023 modellere 1.678.000 TL’den, 2024 modellerde ise 1.758.000 TL’den başlayan fiyatlarla sahip olabiliyor.

SUZUKİ SWİFT HİBRİT KAMPANYASI AÇIKLANDI

Swift Hibrit, 50 bin TL takas desteği ve 200 bin TL’ye 12 ay vade ve yüzde 0 faizli kredi seçeneğiyle satılıyor. Swift, 2023 model versiyonlarında şubat ayına özel; GL Techno donanımında 1.078.000 TL, GLX Premium donanımında ise 1.138.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

SUZUKİ VİTARA HİBRİT KAMPANYASI AÇIKLANDI

Suzuki Vitara Hibrit Şubat ayına özel 200 bin TL için 12 ay vade ve yüzde 0 faizli kredi seçeneğiyle veya 70 bin TL takas desteği seçeneğiyle satışa sunuluyor. 

Şubat ayında kredi desteğinden faydalanmayan müşterilere özel 2023 model Vitara GL Elegance Tek Renk seçeneği 1.354.000 TL’den satışa sunuluyor. 2024 model Vitara Hibrit’in fiyatı ise 0 faizli kredi desteğinin kullanılmadığı satın alımlarda 1.394.000 TL’den başlıyor.

SUZUKİ S-CROSS HİBRİT KAMPANYASI AÇIKLANDI

Suzuki S-Cross Hibrit  70.000 TL takas desteği veya 200 bin TL için 12 ay vade ve yüzde 0,99 faizli kredi seçeneğiyle satılıyor.

 2023 model S-Cross sahibi olmak isteyen, kredi desteğinden faydalanmayan kullanıcılar 1.444.000 TL’den başlayan fiyatlarla otomobili satın alma şansına sahip oluyor.

Suzuki'nin sunduğu fırsatlardan yararlanmak için firmanın bayilerini ziyaret edebilirsiniz.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Suzuki şubat ayında Swift Hibrit modelini yüzde sıfır faizli kredi seçeneği ile satışa sundu

Suzuki şubat ayında Swift Hibrit modelini yüzde sıfır faizli kredi seçeneği ile satışa sundu