ANASAYFA Otomobil Araç sahibi olmak isteyenlere sıfır kilometre sedanların ucuzlarından! Özellikleriyle mest eden Honda City fiyatını güncelledi

Araç sahibi olmak isteyenlere sıfır kilometre sedanların ucuzlarından! Özellikleriyle mest eden Honda City fiyatını güncelledi

Ülkemizde araç sahibi olmak isteyenler sıfır araç modellerini araştırmaya devam ediyor. Sıfır araç almak için araştırmalarına devam eden vatandaşlar için Honda bayilerindeki liste fiyatları güncellenirken sedan modeller arasında dikkati çeken City, alıcısının dikkatini çekmeyi başardı.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Araç sahibi olmak isteyenlere sıfır kilometre sedanların ucuzlarından! Özellikleriyle mest eden Honda City fiyatını güncelledi

Türkiye'de otomotiv piyasasında hareketli günler yaşanıyor. Sıfır otomobillerde fiyat artışları devam ederken 2023 yılının sonlarında satış rakamları düşen bayiler yaptıkları kampanyalarla dikkatleri çekti. Araç fiyatlarının yanı sıra kredi faizlerindeki yükseliş de vatandaşın sıfır araca olan talebini azaltırken ikinci el otomobil fiyatlarının da sıfırla yarışmasıyla beraber tüketici yüzünü yeniden sıfır araca döndü. 

Honda City modelinde güncel fiyat listesi belli olurken Honda bayilerinde satışa sunulan City modeli, diğer Honda modellerine göre dah uygun fiyatlara satılıyor. Sedan modeller arasında fiyatı ile alıcıya bir alternatif sunan City, özellikleriyle de vatandaşların ilgisini çekmeye devam ediyor. 

HONDA CİTY UYGUN FİYATLI SEDANLAR ARASINDA YER ALIYOR

Araç fiyatları yükselmeye devam ediyor. Döviz kurundaki yükseliş sürerken sıfır araç sahibi olmak isteyenler otomotiv sektöründeki uygun fiyatlı satışların yapıldığı modelleri araştırılıyor. 

Honda markasında uygun fiyatlı modeller arasında yer alan City'nin güncel fiyatlar belli oldu. 2 ayrı paket halinde satışa sunulan City modeli, piyasada uygun fiyatlı sedanlar arasında yer aldı.

Honda markasının City modeli iki ayrı fiyat seçeneği ile satışa çıkarken sedan sınıf araçlar arasında yer alan bu model Elegance ve Executive olmak üzere 2 versiyonla satışa sunuldu. 

City modeli için farklı fiyat seçenekleri sunan Honda, i-VTEC motor ve CVT şanzımanı ile güç ile yakıt tasarrufu sağladığını kaydetti. Honda City model fiyatları;

1.5L VTEC Benzin Otomatik Elegance 1.056.000 bin TL

Executive 1.087.000 TL'den satılıyor.

Honda City modeli hakkında daha fazla bilgi için Honda bayilerini ziyaret edebilirsiniz.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır'dan kadın girişimcilere destek açıklaması

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır'dan kadın girişimcilere destek açıklaması