ANASAYFA Otomobil Araç sahibi olmanın tam zamanı! Opel Nisan ayına özel düşük faizli kredi kampanyasını duyurdu

Araç sahibi olmanın tam zamanı! Opel Nisan ayına özel düşük faizli kredi kampanyasını duyurdu

Nisan ayına girilmesi ile birlikte otomobil markaları tarafından da araç kampanyaları duyurulmaya başlandı. Opel, bugün yayımladığı kampanyasına özel düşük faizli kredi vereceğini açıkladı.
yazar
Sinem GÜVEN
Araç sahibi olmanın tam zamanı! Opel Nisan ayına özel düşük faizli kredi kampanyasını duyurdu

Araç fiyatlarında son dönemde yaşanan ani yükselmelerin ardından vatandaşlar, yeni bir otomobil sahip olmak konusunda zorlanmaya başladı. Durum bu şekilde olunca da otomobil markaları tarafından vatandaşlar için belirli dönemlere özel farklı modellerinde kampanyalar yapmaya başladı.

Nisan ayına girilmesi ile birlikte de markalar tarafından yenilenen bu kampanyalara bir yenisi daha eklendi. Opel, resmi internet adresi üzerinden yaptığı paylaşımda Corsa modeli için Nisan ayına özel kampanyanın uygulandığını açıkladı. Bu kampanyaya göre sıfır araç sahibi olmak isteyen kişiler için düşük faizli kredi verileceği duyuruldu.

OPEL CORSA MODELİ İÇİN NİSAN AYINA ÖZEL KAMPANYALAR DUYURULDU!

Sıfır araçlarında geçerli olmak üzere duyurulan bu kampanyaya göre müşterileri için toplamda 200 bin TL kredinin uygulanacağı belirtildi. Bununla birlikte kredinin detayları ise şu şekildeydi;

1 - 200.000 TL kredi için 12 ay, %1,99 faiz seçeneği ile ödeme imkanı.

2 - Ultimate donanımında Nisan ayına özel metalik renk ve Grafik Gri renk hediye.

3 - Ultimate donanımı online rezervasyona özel 1.368.900 TL'den başlayan fiyatlarla.

Detayları verilen bu kampanyaya başvuru yapacak olan müşterilere özel kampanya hakkında detaylar yukarıdaki gibi verilip, kampanyanın ne zamana kadar geçerli olacağı gibi konularda da açıklama yapıldı.

NİSAN AYI BOYUNCA DÜŞÜK FAİZLİ KREDİ KAMPANYASI DEVAM EDECEK!

Corsa modeli için marka tarafından duyurulan bu kampanyanın 1 Nisan 2024 tarihinde başladığı, bununla birlikte de Nisan ayı boyunca da devam edeceği duyuruldu. Konuya ilişkin yapılan açıklamalara göre kampanyaya belirtilen tarihler arasında Corsa Ultimate model aracın online rezervasyon aracılığıyla kampanyaya katılım sağlayan bayilerde satın alımında geçerlidir. Belirtilen tavsiye edilen fiyat sadece, ön rezervasyonu yapılan Corsa Ultimate aracın rezervasyon tarihindeki opak renk ve opsiyonsuz standart paket alımlarında uygulanmaktadır. Kampanya ise stoklarla sınırlı olarak belirlendi.

Tüm bu konular hakkında detaylı bilginin Opel'in resmi internet sitesi ile satış bayileri üzerinde yer aldığı duyuruldu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Survivor All Star haftanın ikinci eleme adayı kim oldu?

Survivor All Star haftanın ikinci eleme adayı kim oldu?