ANASAYFA Otomobil Araç sahibi yapacak kampanya duyuruldu! Nissan yüzde 0 faizle taşıt kredisi veriyor

Araç sahibi yapacak kampanya duyuruldu! Nissan yüzde 0 faizle taşıt kredisi veriyor

Mart ayının başında Nissan tarafından vatandaşlar için duyurulan kampanya ile birlikte belirli modellere özel indirim faizsiz kredi verileceği ifade edildi.
yazar
Sinem GÜVEN
Araç sahibi yapacak kampanya duyuruldu! Nissan yüzde 0 faizle taşıt kredisi veriyor

Son senelerde araç fiyatlarında yaşanan ani yükselişlerin ardından vatandaşlar tarafından daha uygun fiyatlarla nasıl araç sahibi olunabileceği konusunda merak edilenler artmaya başladı. Buna göre markalar tarafından da kişilerin sıfır araç erişimini biraz da olsa kolaylaştırmak adına kampanyalarını duyurdu. Yapılan açıklamalara göre Mart ayı kampanyası ile birlikte indirim ve faizsiz kredi imkanının sunulacağı belirtildi.

NİSSAN MART AYI TAŞIT KREDİSİ FIRSATINI DUYURDU!

Konu hakkında merak edilenlerin artmasının ardından markanın resmi internet adresi üzerinden kampanyaya ilişkin detaylar belli oldu. Pek çok modelde olduğu gibi 2023 Model Yılı Qashqai e-POWER (Skypack) modelinde de kampanyanın uygulandığı ifade edildi. 

Bu kampanya kapsamında araç sahibi olmak isteyen kişiler için 200 bin TL'ye varan indirimler, faizsiz 150 bin TL kredi gibi pek çok fırsattan yararlanma imkanının sunulacağı belirtildi. Kampanya hakkında detaylar ise şu şekilde verildi;

  • 200.000 TL nakit alım indirimi veya
  • Bireysel müşterilerimize özel 200.000 TL nakit alım indirimi ve 150.000 TL 12 Ay %0 Faizli Kredi veya 
  • Ticari müşterilerimize özel 200.000 TL nakit alım indirimi ve 800.000 TL 36 Ay Ayda 48.466 TL Sabit Taksitli Ticari Kredi imkanı!

MART AYININ SONUNA KADAR DEVAM EDECEK!

Nissan tarafından resmi internet adresi üzerinden "Rekabetçi kampanya seçenekleri ile 250.000 TL'ye varan nakit alım indirimi ve seçili modellerde nakit alım indirimine ek olarak %0 faizli kredi kampanyası Mart ayında yepyeni bir Nissan’a sahip olmayı kolaylaştırıyor.

Sizlerle buluşmayı bekleyen Yeni X-Trail, Yeni Qashqai ve Juke modellerimiz için hazırladığımız Mart ayı satış kampanyalarımızın detaylarını bu sayfada inceleyebilir, en uygun kampanya seçeneği ile yeni bir Nissan sahibi olabilirsiniz." şeklinde açıklamalar ile birlikte bu modelde olduğu gibi pek çok model için de kampanya kapsamında olduğu ifade edildi.

Açıklamalar çerçevesinde ise kişilerin sıfır araçlara bu imkanlar ile ulaşması için Mart ayının sonuna kadar kampanya kapsamında başvuru yapmasının gerektiği belirtildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
ÖSYM duyurdu! 2024 TUS soru kitapçığı ve cevap anahtarı yayımlandı

ÖSYM duyurdu! 2024 TUS soru kitapçığı ve cevap anahtarı yayımlandı