ANASAYFA Otomobil Ayağımı yerden kessin diyenlere özel 10 bin TL taksitle satılacak! Sıfır kilometre araçta görülmemiş fiyat

Ayağımı yerden kessin diyenlere özel 10 bin TL taksitle satılacak! Sıfır kilometre araçta görülmemiş fiyat

Sıfır otomobil fiyatları artmaya devam ediyor. Sıfır araçlarda yaşanan fiyat artışları vatandaşların nakde olan ihtiyacını artırırken şubat ayına özel fırsatlar da araştırma konusu oldu. 10 bin TL taksitle sıfır kilometre araç alımının önü açılırken detaylar da belli oldu.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Ayağımı yerden kessin diyenlere özel 10 bin TL taksitle satılacak! Sıfır kilometre araçta görülmemiş fiyat

Türkiye'de sıfır kilometre araç almak isteyen vatandaşların araştırmaları devam ediyor. Sıfır araç sahibi olmak isteyenlerin araştırmaları devam ederken yaşanan fiyat yükselişleri de arz - talep ilişkisine etki ediyor. Sıfır araç sahibi olmak isteyenler, bankalarındaki araç kredi faizlerinin de yüksek olması sebebiyle firma kampanyalarını araştırıyor. 

Daralma endişesi yaşayan otomotiv sektörü, kampanyalarını ardı ardına sıralarken sıfır otomobil fiyatlarında yeni yıl zamları da peş peşe duyuruldu. Araç sahibi olmak isteyenler uygun fiyatlı araçlara olan ilgisini sürdürürken Citroen, dikkati çeken kampanya teklifini ‘Ayağımı yerden kessin’ diyenler için sundu. Citroen, 10 bin TL taksit imkanı ile araç satışına başladı.

CİTROEN'DEN 10 BİN TL TAKSİTLİ SIFIR KİLOMETRE ARAÇ FIRSATI

Sıfır ve ikinci el araç piyasasında yaşanan fiyat artışları vatandaşların farklı alternatiflere yönelmesine neden oluyor. Sıfır kilometre araç sahibi olmak isteyenler araştırmalarını sürdürürken Citroen tarafından yapılan kampanya duyurusu ile bir modele 10 bin TL taksitle sahip olma imkanının sunulduğu öğrenildi. 

Sıfır otomobil piyasasında yaşanan fiyat artışı, uygun fiyatlı araçlara talebin artmasına neden olurken Citroen Ami, 10 bin TL taksit seçeneği ile araç sahibi olmak isteyenlere sunuldu. Citroen Ami modelinin Şubat 2024 tarihine ait güncel fiyatı 421 bin TL olarak kamuoyunun bilgisine sunuldu.

Citroen Ami modeli 421 bin TL'den satışa çıkarken, 10 bin TL taksitle satışa sunuluyor. Citroen Ami modeline sahip olmak isteyenler için açıklanan 10 bin TL taksit kampanyasının detayları  da belli oldu. 

Buna göre kampanya; 29 Şubat 2024 tarihine kadar 2024 model yılı için tavsiye edilen satış fiyatı olarak geçerli olacak. Kampanyanın 15 ay yüzde 0 faiz oranı ile 150 bin TL tutarındaki krediler için geçerli olduğu kaydedildi. 

Yani 421 bin TL tutarındaki Ami modeline sahip olmak isteyenler 150 bin TL'lik krediyi 15 ay vade ve yüzde sıfır  faiz oranı ile 10 bin TL taksitle alabilecek.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Pursaklar Belediyesi ilçedeki genç erkekleri Kapadokya'ya gönderdi

Pursaklar Belediyesi ilçedeki genç erkekleri Kapadokya'ya gönderdi