ANASAYFA Otomobil BYD Auto Atto 3 modelinin Türkiye satış rakamı belli oldu!

BYD Auto Atto 3 modelinin Türkiye satış rakamı belli oldu!

Ülkemizdeki araç pazarına yeni marka ve modeller girmeye devam ediyor. BYD Auto'nun Türkiye pazarına giriş yapacağının açıklanması ile birlikte satılacak model ve bu modele ait fiyat da belli oldu.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
BYD Auto Atto 3 modelinin Türkiye satış rakamı belli oldu!

Türkiye'de sıfır ve ikinci el otomobil pazarında fiyatlar yükselişine devam ediyor. Otomobil almak isteyenlerin araştırmaları devam ederken piyasaya yeni araçlar dahil oluyor. Türkiye'deki otomobil pazarına ilk kez giriş yapan Çinli otomobil üreticisi BYD, satacağı modeli ve bu modele ait fiyatı da açıkladı.

Türkiye'ye giriş yapan Çinli elektrikli otomobil devi BYD "ALJ Türkiye" aracılığı ile satışlarına başlamaya hazırlanırken otomobil tutkunları da hangi modelin kaç TL'den satılacağını araştırmaya başladı. BYD'nin Türkiye'ye girişi resmileşirken satışların başlayacağı tarihler ve modeller merak konusu oldu. BYD ilk etapta Türkiye'de Atto 3 EV modelini satışa sunacak.

byd-002.jpg

BYD ATTO 3 MODELİNİN TÜRKİYE SATIŞ RAKAMI BELLİ OLDU

BYD Auto, Türkiye'de ilk olarak Atto 3 EV modelini satışa sunacak. Markanın diğer modelleri arasında Tang EV, Han EV yer alırken satışı yapılacak olan Atto modelinin fiyatı da belli oldu.

byd.jpg

Çinli elektrikli otomobil üreticisi BYD'nin Türkiye'de satılacak olan ilk modeli C-SUV Atto 3'ün fiyatı 1 milyon 590 bin TL olarak açıklandı.

byd-001.jpg

BYD Türkiye satışlarının 3 Kasım 2023 tarihi itibariyle başlaması bekleniyor.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara'daki son sıcakların tadı burada çıkıyor! Çoğu Ankaralı henüz bilinmiyor hafta sonu hemen uğrayın

Ankara'daki son sıcakların tadı burada çıkıyor! Çoğu Ankaralı henüz bilinmiyor hafta sonu hemen uğrayın