ANASAYFA Otomobil Citroen Ami Mayıs ayı kampanyası başladı 10.000 TL taksitle satılıyor

Citroen Ami Mayıs ayı kampanyası başladı 10.000 TL taksitle satılıyor

Sıfır araba markalarının Mayıs ayı kampanyaları başladı. 2 kişilik küçük elektrikli araba modelleri arasında yer alan Ami modeli için taksitle satışlar başladı.
yazar
Gülcan ÖZER
Genel Yayın Yönetmeni
Citroen Ami Mayıs ayı kampanyası başladı 10.000 TL taksitle satılıyor

Araba fiyatlarında yaşanan rekor yükseliş sonrasında ucuz araba sahibi olmak isteyen kişilere yönelik olarak 2 kişilik küçük araç modelleri satışa sunulmuştu. Araba sahibi olmak istiyorum diyen ancak 1 milyonu aşan fiyatlar nedeni ile alımda zorlanan, kalabalık şehir trafiğinde küçük araçlarla hem sürüş hem de park kolaylığı yaşamak ve elektrikli olması nedeniyle ucuz akaryakıt tüketimi sunan mini elektrikli araçlar popülaritesini arttırmıştı. 

Citroen Ami sürmek için motosiklet ehliyeti sahibi olunması yeterli olurken bu da aracı 16 yaş kişilerin de sürmesine olanak sağlıyor. Liseye giden çocuğu olan aileler de bu nedenle aracı tercih edebiliyorlar. Citroen Ami Mayıs ayı kampanyası ve satış fiyatı açıklandı. İşte kampanyalı fiyatları…

CİTROEN AMİ MAYIS 2024 FİYAT LİSTESİ VE KREDİ KAMPANYASI KOŞULLARI NELER?

Mayıs ayına özel sıfır araç kampanyaları peş peşe açıklanmaya devam ederken bunlardan birini de Citroen açıkladı. Citroen Ami modeli için Mayıs ayı satış fiyatı 439 bin TL olarak açıklanırken söz konusu fiyat 31 Mayıs 2024 tarihine kadar geçerli olacak. 

439 bin liradan satışa çıkan Citroen Ami modelinde kredi desteği de sunuluyor. 120 bin liraya kadar taşıt kredisi desteği ile satışa sunulan Citroen Ami modelini alan kişiler aylık 10 bin TL kredi taksit ödemesi yapıyorlar. Geri kalan tutar olan 319 bin liranın ise peşin ödenmesi gerekiyor. Bu koşullar altında Citroen Ami Mayıs ayı sonuna kadar tüm Citroen yetkili servislerinden satın alınabilecek.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Meteoroloji'den sarı kod geçildi! 18 ilde kritik uyarı yapıldı çok kuvvetli gelecek planlarınızı hemen iptal edin

Meteoroloji'den sarı kod geçildi! 18 ilde kritik uyarı yapıldı çok kuvvetli gelecek planlarınızı hemen iptal edin