ANASAYFA Otomobil Citroen'den C5 Aircross SUV modeline özel kampanya! 25 bin TL indirimli 1,99 faizli kredi seçeneği sunuldu hemen başvurun

Citroen'den C5 Aircross SUV modeline özel kampanya! 25 bin TL indirimli 1,99 faizli kredi seçeneği sunuldu hemen başvurun

Ülkemizde artmaya devam eden sıfır araç fiyatları vatandaşın cebini zorlamaya devam ediyor. firmalar müşterilerin dikkatini çekebilmek için çeşitli kampanyalara yer verirken Citroen'den sıfır kilometre araç kampanyası C5 Aircross SUV modeline özel geldi.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Citroen'den C5 Aircross SUV modeline özel kampanya! 25 bin TL indirimli 1,99 faizli kredi seçeneği sunuldu hemen başvurun

Citroen'den C5 Aircross SUV modeline özel kampanya! 25 bin TL indirimli 1,99 faizli kredi seçeneği sunuldu hemen başvurun - Piyasalardaki yükselişler hız kesmeden devam ediyor. Döviz kurundaki artışlar araç fiyatlarının yükselmesine neden olurken artan maliyetler nakde olan ihtiyacı da fazlasıyla artırıyor. Her ay düzenli olarak gelen zamlara kur farkı da eklenmeye devam ederken avantajlı satışlar araştırılmaya devam ediyor.

ekran-goruntusu-2023-07-29-175503.png

Yeni bir zamdan önce araç sahibi olmak isteyenler araştırmalarına devam ederken Citroen firmasından dikkati çeken bir kampanya teklifi geldi.

Citroen firması, resmi internet sitesi üzerinden yeni bir kampanya duyurusu yaptı. SUV yelpazesine yönelik özel olarak kredili satış kampanyasını duyuran Citroen, detayları da resmi internet sitesi üzerinden açıkladı.

CİTROEN'DEN SUV MODELE ÖZEL KREDİ KAMPANYASI

Müşterisine sunduğu kampanyanın detaylarını resmi internet sitesi üzerinden açıklayan Citroen, 1,99 faizli kredi seçeneklerini müşterilerine duyurdu.

ekran-goruntusu-2023-07-29-175446.png

PSA Finans avantajıyla müşterilerini bayilerine beklediklerini kaydeden Citroen tarafından yapılan açıklamaya göre;

Citroen C5 Aircross SUV modeli 150 bin TL için 12 ay ve yüzde 1,99 faizli kredi imkanıyla Citroen bayilerde alıcını bekliyor olacak. Öte yandan ikinci bir seçenek de 25 bin TL nakit indirimi olarak sunuldu.

ekran-goruntusu-2023-07-29-175210.png

Siz de kendinize göre avantajlı seçeneği belirlemek için Citroen bayilerini ziyaret edebilirisiniz.

ekran-goruntusu-2023-07-29-175513.png

Araç kampanyaları ve araç satışlarından haberdar olmak için ''Haberankara.com'' adresini takip edebilirsiniz.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bir orman yangını daha çıktı! O bölge cayır cayır yanıyor!

Bir orman yangını daha çıktı! O bölge cayır cayır yanıyor!