Cumhurbaşkanı Erdoğan istemişti! TOGG'un zırhlı versiyonu yapıldı

Türkiye'nin yerli ve milli otomobil markası olarak bilinen TOGG'un üzerinde gayri resmi olarak geliştirmeler yapılıyor. Aracı satın alan vatandaşlar ya da bu konuda ilgilenen isimler araç için faydalı değişiklikler yapıyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan istemişti! TOGG'un zırhlı versiyonu yapıldı

Satışa sunulduğu ilk andan itibaren yoğun bir ilgi ile karşılaşan TOGG hakkında yeni gelişmeler yaşanıyor. Markanın ilk modeli T10X ve yeni modeller üzerinde çalışmalar sürerken resmi olmayan adımlarda atılıyor.

1 yıldan fazla süredir satışta olan T10X ile ilgili sık sık gelen araçta değişiklik yapma haberlerine önemli birisi daha eklendi. Ankara'da Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözlerinden etkilenen bir esnafın TOGG'u zırhla kapladığı öğrenildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan istemişti! TOGG'un zırhlı versiyonu yapıldı

TOGG ZIRHLANDI

Zırhlı araçlar başta üst düzey siyasetçiler ve iş adamları tarafından tercih edilen bir araç şekli olarak biliniyor. Herhangi bir saldırıya karşı araç içindekileri korumaya yönelik yapılan bu çalışmanın T10X içinde yapıldığı öğrenildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın “Togg’u ne zaman zırhlayacağız?” sözleri üzerinde Ankara Ostim Organize Sanayi Bölgesi’nde araç zırhlama işi ile uğraşan İsmail Eşsiz işi gereği yaptığı zırhlama işini TOGG'a uyguladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan istemişti! TOGG'un zırhlı versiyonu yapıldı - Resim : 2

GELİŞTİRİLMEYE DEVAM EDİLECEK

Eşsiz, “Geçtiğimiz aylarda Cumhurbaşkanımızın ‘Togg’u ne zaman zırhlayacağız’ diye sorduğu bir haberle karşılaşmıştım. Biz de oradan yola çıkarak başladık. İlk Togg’u BR4 seviyesinde zırhladık. Şimdiki aracımızı da BR6 seviyesinde uzun namlu silahlara, yüksek tehditlere karşı zırhlamayı planlıyoruz” diyerek çalışmalarının devam edeceğini ifade etti.

Eşsiz'in sırada beklenen müşterilerinin olduğu da öğrenildi. TOGG'un zırhlanması konusunda şirketten nasıl adımlar geleceği merak konusu oldu.

SONRAKİ HABER