2013 senesinde Türkiye pazarından çıkan Dacia Logan 13 yıllık aranın ardından Türkiye pazarına dönüş kararı aldı. 1 Haziran tarihi itibariyle Dacia Logan Türkiye'ye dönüş yaparken satış fiyatı ise lansmana özel olarak 1 milyon 580 bin TL olarak belirlendi!
Şirketten yapılan açıklamaya göre, Dacia, tamamen yenilenen tasarımı, zengin donanım seçenekleri ve Eco-G 120 motor teknolojisiyle yenilediği ürün ailesini tanıttı. Markanın yenilenen ürün ailesi, Sandero, Sandero Stepway, Jogger ve Logan modelleriyle ekonomik yakıt tüketimi, konfor, sürüş dinamizmi ve ulaşılabilir sahip olma maliyetini bir arada sunmayı hedefliyor.
Lansmana özel 1 milyon 580 bin liralık fiyatıyla 1 Haziran'da Türkiye pazarına yeniden sunulacak sedan modeli Logan, Türkiye'de iki farklı motor ve şanzıman seçeneğiyle satılacak. Bunlardan ilki, çift yakıt teknolojisine sahip 1,2 litrelik 3 silindirli turbo beslemeli Eco-G 120 motor seçeneği, 197 Nm tork, 120 beygir güç ve çift kavramalı (EDC) otomatik vitesle kombine ediliyor. İkinci seçenek TCe 100 manuel vitesli benzinli motor ise 1,0 litrelik 3 silindirli turbo şarjlı yapısıyla 200 Nm tork ve 100 beygir güç üreterek, 6 ileri manuel şanzımanla eşleşiyor.