ANASAYFA Otomobil Elektrikli MINI Countryman tanıtıldı! Önümüzdeki yıl Türkiye'de

Elektrikli MINI Countryman tanıtıldı! Önümüzdeki yıl Türkiye'de

Elektrikli MİNİ Countryman'ın tanıtımı yapıldı. Tamamen elektrikli olma özelliği ile önümüzdeki yıl Türkiye'ye gelecek olan MİNİ Countryman'ın tanıtımı yapıldı.
yazar
Haber Merkezi
Elektrikli MINI Countryman tanıtıldı! Önümüzdeki yıl Türkiye'de

Dünyanın önde gelen araba şirketlerinden olan BMW Grubu'nun bünyesinde yer alan MİNİ, araçlarını elektrikli model şeklinde üretmeye başladı.

mini-bagaj-1024x576.webp

MİNİ COUNTRYMAN BİZE NELER SUNUYOR?

Elektrikli olarak piyasaya çıkacak olan MİNİ Countryman modelinin ilk görselleri geçtiğimiz ayda yayınlanmıştı. Alıcılarının merakla beklediği MİNİ, artık üzerinde ki örtüyü kaldırdı. MİNİ, kaputunun altında 201 beygir gücünde ve 250 Nm tork üreten tek bir elektrik motoruna ev sahipliği yapıyor. Tek ful dolumda 462 kilometreye kadar gidebilen otomobil, "E" ve "SE ALL4" olarak isimlendirilen iki versiyon olarak pazara çıkacak.

mini-ic-1024x576.webp

Elektrikli MİNİ Countryman'in SE ALL4 versiyonu, 5,6 saniyede 100 km/s hıza ulaşabiliyor. Bu versiyonun maksimum hızı 180 km/s olarak açıklandı.

Bağımsız bir gösterge ekranı içermeyen bu otomobil, orta konsolda bulunan daire şeklindeki 9.44 inç boyutlu dijital ekran ile hem araçla ilgili bilgiler hem de multimedya deneyimi sunuyor.

Almanya'da yıl sonuna kadar seri üretime geçmesi beklenen elektrikli MİNİ Countryman, 2024 yılında Türkiye'ye gelmesi bekleniyor. Araçla ilgili fiyatlar şirket tarafından ilerleyen zamanlarda paylaşılacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Dünya Bankası, Türkiye'ye ekonomik destek için 18 milyar dolarlık kaynak ayırıyor!

Dünya Bankası, Türkiye'ye ekonomik destek için 18 milyar dolarlık kaynak ayırıyor!