ANASAYFA Otomobil Fiat bayram öncesi kaçırılmayacak sıfır araç kampanyasını duyurdu! Sınırlı sayıda indirim imkanı

Fiat bayram öncesi kaçırılmayacak sıfır araç kampanyasını duyurdu! Sınırlı sayıda indirim imkanı

Sıfır araç sahibi olmak isteyen kişiler için Fiat tarafından yapılan duyuru ile birlikte sıfır araç kampanyasının Nisan ayında devam edeceği ifade edildi.
yazar
Sinem GÜVEN
Fiat bayram öncesi kaçırılmayacak sıfır araç kampanyasını duyurdu! Sınırlı sayıda indirim imkanı

Otomobil fiyatlarında yaşanan artışların ardından kişiler tarafından markalar tarafından yapılan kampanyalara ilgi de artmaya başladı. Bu çerçevede otomobil markaları da aylara özel uyguladıkları kampanyaları resmi internet adresleri üzerinden duyurdu. Fiat tarafından da bayrama özek olarak uygulanan sıfır araç kampanyası çerçevesinde otomobil sahibi olmak isteyen kişiler için indirim ve kredi imkanının sunulacağı belirtildi.

FİAT NİSAN AYINA ÖZEL ARAÇ KAMPANYASINI DUYURDU! 

Araç sahibi olmak isteyen kişiler için Nisan ayına özel duyurulan kampanya hakkında Fiat resmi internet adresi üzerinden kampanyaya ilişkin “Sınırlı sayıda Egea, Mart ayı fiyatlarıyla 100.000 TL’ye varan nakit indirimi veya 300.000 TL 12 Ay %2,99 faiz oranlı avantajlı ödeme seçeneğiyle FIAT Showroom’larında!” şeklinde bilgilendirme yapıldı.

ÖDEME SEÇENEKLERİ BELİRLENDİ!

Belirtilen 300 bin TL kredi imkanından faydalanmak isteyen kişiler için ödeme ve taksit seçenekleri şu şekilde duyuruldu;

Kampanyaya göre aylık 125 bin TL krediler için faiz uygulanmazken, 300 bin TL krediler için ise yüzde 2,99 oranında faiz uygulandığı belirtildi. 300.000 TL kredi, 12 ay taksit, %2,99 faiz oranı, aylık 31.756,42 TL ödeme seçeneği ile (aylık maliyet oranı %3,9300, yıllık toplam maliyet oranı %58,7786) veya 125.000 TL kredi, 12 ay taksit, %0 faiz oranı, aylık 10.416,67 TL ödeme seçeneği ile (aylık maliyet oranı %0,1000, yıllık toplam maliyet oranı %1,2309) kullanacağınız Yapı ve Kredi Bankası gerçek kişilerin bireysel amaçlı araç alımına dair kredilerde geçerlidir.

2 MAYIS TARİHİNE KADAR DEVAM EDECEK!

Uygun fiyatlı araç kampanyası ile Egea sahibi olmak isteyen kişiler için indirim ve kredi kampanyasının 2 Mayıs 2024 tarihine kadar devam edeceği belirtildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu mazbatasını aldı!

Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu mazbatasını aldı!