ANASAYFA Otomobil Fiat Egea'nın en iyisi! Yeni Limited serisi fiyatı ve özellikleri

Fiat Egea'nın en iyisi! Yeni Limited serisi fiyatı ve özellikleri

Fiat'ın Türkiye'de büyük bir başarı yakalayan modeli Egea, yeni Limited özel serisi ile dikkat çekiyor. Hem sedan hem de Cross gövde tiplerinde sunulan bu özel seri, zengin donanımı, şık tasarım detayları ve yüksek teknolojisiyle öne çıkıyor.
yazar
Haber Merkezi
Fiat Egea'nın en iyisi! Yeni Limited serisi fiyatı ve özellikleri

Fiat'ın Türkiye'de büyük bir başarı yakalayan modeli Egea, yeni Limited özel serisi ile dikkat çekiyor. Hem sedan hem de Cross gövde tiplerinde sunulan bu özel seri, zengin donanımı, şık tasarım detayları ve yüksek teknolojisiyle öne çıkıyor. Eylül ayından itibaren Türkiye'deki Fiat showroomlarında satışa sunulan bu yeni seri, otomobil tutkunlarının beğenisine sunuluyor.

Fiat Egea, Türkiye'de en çok tercih edilen otomobillerden biri olma başarısını sürdürüyor. Yenilikçi tasarımı, konforu, sürüş performansı ve bağlanabilirlik teknolojileri ile öne çıkan Egea, yeni Limited serisi ile iddiasını bir kez daha kanıtlıyor. Fiat Marka Direktörü Altan Aytaç, Egea'nın lansmanından bu yana büyük beğeni topladığını ve bu yeni Limited serisi ile fark yaratmaya devam ettiklerini belirtiyor. Limited serisi, tüketicilerin beklentilerini karşılayacak özelliklere sahip.

ankara-tasarim-19.jpg

TASARIM AYRINTILARI

Limited serisi, özel tasarım detayları ile dikkat çekiyor. Cross gövde tipinde sportif görünümü destekleyen 17 inç alaşım jantlar, özel çizgi tasarım ayna kapakları, tavan rayları ve özel Limited logosu ile farkını ortaya koyuyor. Ayrıca, yeni lansman rengi olan "Orman Yeşili" ile Limited serisi göz alıcı bir görünüme sahip.

İç tasarımda da ayrıcalıklı detaylar bulunuyor. Kahverengi "eco-leather" koltuklar ve kapı panelleri, özgün bir estetik sunuyor. Kahverengi ön konsol çıtası, koltuklarla uyumlu bir tasarım sunarken, Egea Limited'ın şıklığını tamamlıyor.

ankara-tasarim-18.jpg

Limited versiyonlar, Lounge donanım seviyesine ek olarak ön park sensörü, elektrikli bel desteği, ısıtmalı ön koltuklar, arka kolçak ve Sedan gövde tipinde eller serbest bagaj kapağı gibi özellikleri standart olarak sunuyor. Ayrıca, Türkiye'nin ilk ve en kapsamlı bağlanabilirlik teknolojisi olan Fiat Connect de yeni Limited serisinde bulunuyor.

ankara-tasarim-20.jpg

YENİ LİMİTED FİYATI

Sedan ve Cross gövde tiplerinde sunulan Limited versiyonları, Eylül ayından itibaren 879.900 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor

  • 1.4 Fire 95 HP Limited Manuel Benzinli: 889.900 TL - 879.900 TL
  • 1.6 M.Jet 130 HP DCT Limited Otomatik Dizel: 1.182.900 TL - 1.172.900 TL
  • 1.5 T4 Hibrit 130 HP AT Limited Otomatik Elektrikli-Benzinli: 1.294.900 TL - 1.284.900 TL

screenshot-5.png

Fiat Egea'nın bu yeni Limited serisi, hem şıklığı hem de teknolojiyi seven otomobil tutkunları için cazip bir seçenek olarak öne çıkıyor. Türkiye'nin en çok tercih edilen otomobili Egea'nın bu özel serisi, performansı, tasarımı ve donanımıyla otomobil severlerin ilgisini çekmeye devam edecek gibi görünüyor.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara'daki ucuzluğun adresini hemen keşfedin! Ne ararsan var giden resmen evine eşya depoluyor

Ankara'daki ucuzluğun adresini hemen keşfedin! Ne ararsan var giden resmen evine eşya depoluyor