ANASAYFA Otomobil Fiat yüzde yüz elektrikli aracı Topolino 'yu satışa sundu!

Fiat yüzde yüz elektrikli aracı Topolino 'yu satışa sundu!

Araç severlerin performansını merak ettiği Topolino Türkiye pazarına girdi. Citroen Ami ile kıyası yapılan Topolino sempatik görünüşü ve ulaşımda sağlayacağı kolaylık ile ön plana çıkıyor.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Fiat yüzde yüz elektrikli aracı Topolino 'yu satışa sundu!

Son dönemlerde artan ulaşımda normalden daha küçük boyutların yer alması furyasına Fiat'ta katıldı. Şirketin geçtiğimiz aylarda satışa sunduğu mini elektrikli arabası Topolino'nun Türkiye'de satışa sunulduğu bildirildi.

MİNİ ELEKTRİKLİ OTOMOBİL: TOPOLİNO

Elektrikli araçların ülkemizde ve dünyada giderek yaygınlaşmasının ardından alışılmışın dışında araç modelleri piyasalara giriş yapmaya devam ediyor. Citroen Ami'nin ardından yeni bir mini araç modeli daha Türkiye'de sipariş almaya başladı. Söz konusu aracın ülkemizde talebe açılması kısa sürede sosyal medyada gündem oldu. İtalyan sokakları esintisi taşıdığı şeklinde yorumlar yapılan Topolino'nun özellikleri kadar şirin bir görüntüsü olduğuna dikkat çekildi.

FİAT TOPOLİNO'NUN ÖZELLİKLERİ

Şehir içi ulaşımda kolaylık sağladığı ifade edilen ve diğer araçlara göre çok daha küçük bir boyuta sahip olan Topolino'nun fiyatı belli oldu. Elektrikli mini araba Topolino ülkemizde 449 bin TL fiyatı ile satılmaya başladı.

Fiat Topolino kullanıcısına 45 km hız sunuyor. Aracın toplam mesafesi ise 75 km olarak açıklandı. Söz konusu aracın bu özellikleri ile şehir içi kısa mesafelerde gayet ideal bir araç olduğu şeklinde yorumlar yapıldı. Topolino'nun ülkemizde nasıl bir satış rakamı yakalayacağı önümüzdeki günlerde daha net bir şekilde ortaya konulacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Birleşmiş Milletler İsrail'in 212 okul vurduğunu bildirdi!

Birleşmiş Milletler İsrail'in 212 okul vurduğunu bildirdi!