ANASAYFA Otomobil Geri sayım başladı! Tamamen elektrikli MG4 Electric XPOWER Türkiye'ye geliyor!

Geri sayım başladı! Tamamen elektrikli MG4 Electric XPOWER Türkiye'ye geliyor!

MG markasının bu yılın ilk çeyreğinde satışa çıkan yeni MG4 Electric modelinin Türkiye'de yollara çıkacağı tarih belli oldu.
yazar
Haber Merkezi
Geri sayım başladı! Tamamen elektrikli MG4 Electric XPOWER Türkiye'ye geliyor!

Geri sayım başladı! Tamamen elektrikli MG4 Electric XPOWER Türkiye'ye geliyor!- Çoğu otomobil markası elektrikli araçlarını piyasaya sürmeye başlarken ülkemizde de elektrikli araçların toplam satışlardaki payı henüz çok düşük olmasına rağmen yeni modeller gelmeye devam ediyor.

Son olarak bu yılın ilk çeyreğinde yeni MG4 Electric modelini satışa çıkaran MG markasından yeni bir müjde geldi ve aracın ülkemizde yollarda görüleceği tarihi açıkladı.

XPOWER isimli yüksek performanslı versiyonunu seri üretime alacağını açıklayan elektrikli MG4'ün performans versiyonu geliyor. MG (Morris Garages), tamamen elektrikli hatchback modeli MG4’ün teknik detayları ise 320 kW (435 HP) maksimum güç ve 600 Nm maksimum tork üreten çift elektrikli motoruyla ise dikkat çekiyor.

Bugüne kadar üretilen en güçlü seri üretim MG otomobili unvanını almaya hazırlanan yeni MG4 Electric XPOWER, 0-100 km/s hızlanmasını 3.8 saniyede tamamlıyor.

MG4’ün Modüler Ölçeklenebilir Platformu (MSP) üzerine inşa edilen MG4 Electric XPOWER, önde (150 kW) ve arkada (170 kW) elektromotorları aracılığıyla dört tekerleğe 320 kW-435 HP sistem gücü sağlayan tamamen yeni bir çift motorlu konfigürasyona sahip.

Öte yandan ülkemizde ilgiyle takip edilen yeni modelin, 2023’ün son çeyreğinden itibaren Türkiye yollarında görülmesi bekleniyor.

Sizler de otomobil haberlerinden haberlerini takip etmek için (Haberankara.com) sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Doğal gaza da ÖTV zammı! Üç katına çıktı!

Doğal gaza da ÖTV zammı! Üç katına çıktı!