ANASAYFA Otomobil Herkesin gözü o araçta! Satışları öyle bir arttı ki neredeyse yok satıyor şubat ayına özel fırsatlar açıklandı

Herkesin gözü o araçta! Satışları öyle bir arttı ki neredeyse yok satıyor şubat ayına özel fırsatlar açıklandı

Otomotiv sektörü kendini yenilemeye ve gelişmeye devam ediyor. Ülkemizde otomotiv pazarına yeni araçlar dahil olmaya devam ederken bir otomobil firması satışlarının artığını bildirerek şubat ayına özel fiyat listesini de açıkladı.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Herkesin gözü o araçta! Satışları öyle bir arttı ki neredeyse yok satıyor şubat ayına özel fırsatlar açıklandı

Otomobil fiyatlarındaki artış devam ederken yeni araçlar da otomobil piyasasına dahil olmaya devam ediyor. Otomobil firmaları yeni araçları bayilerinde alıcısına sunmaya devam ederken araç sahibi olmak isteyenler de piyasa takibine devam ediyor. Opel, 2023 yılında bir önceki yıla kıyasla elektrikli araç satışlarında yüzde 22 artış gerçekleştirdiğini açıklarken bununla beraber şubat ayı özel tekliflerini de duyurdu. 

Yaklaşık 90 bin satışla Türkiye pazarında 2023 yılını 2 kat büyümeyle geride bırakan Opel, en yüksek büyüme oranına kavuştuğunu açıkladı. 

OPEL SATIŞLARINDA KENDİ REKORUNU KIRDI

Opel, C segmentinde büyümeyi sürdürdü. Şirket, 2023’te Avrupa pazarındaki Astra satışlarını tüm çekiş versiyonlarında iki katına çıkarmayı başardı. Astra, Almanya’da kendi segmentinde 5’inci sırada yer aldı. Astra ve Grandland modellerinde satış rakamlarını yaklaşık yüzde 57 yükselirken açıklamada görüşlerine yer verilen Opel Üst Yöneticisi (CEO) Florian Huettl, Opel’in 2023 yılında güçlü bir performans ortaya koyduğunu aktardı. Özellikle elektrikli araçlar ile C segmenti ve hafif ticari araçlarda önemli kazanımlar elde ettiklerini belirten Huettl, "Uluslararası faaliyetlerimizi önemli ölçüde artırmayı başardık. Bu da stratejimizin işe yaradığını açıkça gösteriyor” ifadelerini kullandı.

OPEL'DEN ŞUBAT AYINA ÖZEL FIRSATLAR

Opel Corsa, 200 bin TL için; 12 ay vade ve %0,99 faizli kredi imkanı ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Opel Astra, Edition donanımında; 250 bin TL için, 12 ay vade ve %0,99 faizli kredi, GS ve Ultimate donanımlarında ise 300 bin TL için, 12 ay vade ve %0,99 faizli kredi imkanıyla, 1.519.900 TL’den başlayan fiyatlarla yeni sahiplerini bekliyor.

Crossland, 200 bin TL için; 12 ay vade ve %0,99 faizli kredi seçeneği ile 1.156.900 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Mokka, GS ve Ultimate donanımları ile, 300 bin TL için; 12 ay vade ve %0,99 faizli kredi veya Edition donanımı ile, 

250 bin TL için; 12 ay vade ve %0,99 faizli kredi imkanıyla 1.508.900 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Opel'in avantajlı fırsatlarından yararlanmak için firmanın bayilerini ziyaret edebilirsiniz.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sincan Belediyesinden çevre dostu Sincan Park projesi

Sincan Belediyesinden çevre dostu Sincan Park projesi