ANASAYFA Otomobil Hız tutkunlarının dikkatine! Dünyanın en hızlı 10 otomobili belli oldu

Hız tutkunlarının dikkatine! Dünyanın en hızlı 10 otomobili belli oldu

Birçok marka en hızlı otomobiller hakkında açıklamalarda bulundu. Bunun ile birlikte artık saatte 500 kilometrelik hızlar hayal olmaktan çıktı.
yazar
Haber Merkezi
Hız tutkunlarının dikkatine! Dünyanın en hızlı 10 otomobili belli oldu

Elektrikli motorların ve teknolojinin desteği ile otomobiller gelişmeye devam ediyor. Bunun ile birlikte gelişen teknolojinin ardından artık saatte 500 kilometrelik hızlar hayal olmaktan çıktı. Markaların resmi verilerini açıkladı. Böylece dünyanın en hızlı 10 otomobili de belli olmuş oldu.

Son yıllarda otomotiv endüstrisi, gelişen teknoloji ile birlikte hız sınırlarını zorlamaya devam ediyor. Hız tutkunları ise dünyanın en hızlı otomobilinin hangisi olduğunu merak ediyor. Saatteki hızları ile adeta göz dolduran birçok otomobil dış dizaynı ile de alıcıların yeni gözdesi konumunda. Markalar resmi açıklamalarda bulundu ve en hızlı otomobil markaları da belli oldu.

EN HIZLI 10 OTOMOBİLLER!

Koenigsegg Agera RS, Czinger 21C, SSC Tuatara, Hennessey Venom F5 Roadster, Koenigsegg CC850, Bugatti Chiron Super Sport 300+, SP Automotive Chios, Hennessey Venom F5, Bugatti Bolide, Koenigsegg Jesko Absolut en hızlı otomobiller arasında yer alıyor.

Koenigsegg Agera - Wikipedia

Özellikle Koenigsegg Agera RS 2017'de dünyanın en hızlı otomobili unvanını almıştı. Şimdi aynı şekilde listenin en başında yer alıyor ve saatte km hızı ile adeta göz dolduruyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
MKE Ankaragücü'nden Ankara Kayaş'ta MKE fabrikasında yaşanan patlamaya ilişkin paylaşım!

MKE Ankaragücü'nden Ankara Kayaş'ta MKE fabrikasında yaşanan patlamaya ilişkin paylaşım!