ANASAYFA Otomobil Hyundai Kona'dan üzen haber geldi! Test esnasında faciadan dönüldü

Hyundai Kona'dan üzen haber geldi! Test esnasında faciadan dönüldü

Hyundai hayranlarını üzen haber duyuruldu. Hyundai'nin son serilerinden Kona modelinde, test aşamasında faciadan dönüldü. Hatanın tespiti ardından ise otomobillere yönelik üzen haber açıklandı.
Hyundai Kona'dan üzen haber geldi! Test esnasında faciadan dönüldü

Otomobil devlerinden biri olan Hyundai'nin küresel pazarda oldukça rağbet gören Hyundai Kona test aşamalarında korkuttu. Konuyla ilgili oluşturulan rapor sonucunda üzen haber geldi; araçlar geri çağrılıyor. 

TEST SIRARINDA ALEV ALDI! 

Edinilen bilgiye göre, yapılan çarpışma testleri sırasında otomobilde bir hata tespit edildi. Oluşturulan rapor sonucunda ise otomobillerin geri çağrılmasına karar verildi. 

Yüzde 40 önden çarpışma testi esnasında fark edilen hata üzerine araçta yapılan çalışmalar sırasında otomobil bir anda alev aldı. Yangına hemen müdahale edilirken, araç yeniden alev aldı. Bunun üzerine yangının kaynağına yönelik tespit çalışmaları başlatılırken, sorunun akü tertibatından kaynaklandığı tespit edildi.  

Yaşanan olayın raporlanmasıyla Hyundai Kona sahipleri bir açıklama beklerken, Hyundai Kona’nın 1.6 T-GDI üniteye sahip versiyonlarının sorun yaşayabileceğinin anlaşılmasıyla şirket kullanıcılara ger bildirim yaptı. 

Geri bildirimler şu anlık ABD'deki kullanıcılar için başlarken henüz  Türkiye ve Avrupa pazarında bulunan kullanıcılar için bir geri bildirim başlamadı. Bu bölgelerdeki kullanıcılara geri bildirimin ne zaman yapılacağı merak konusu olurken Avrupa'da, 1.6 T-GDI üniteye sahip versiyonlu Hyundai Kona modelleri satışa sunulmaya devam ediyor. 

Haberankara.com 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kamu bankalarından emekli maaş promosyonlarında 2024 kararı!

Kamu bankalarından emekli maaş promosyonlarında 2024 kararı!