ANASAYFA Otomobil İkinci el otomobil satışları adeta rekor üstüne rekor kırdı!

İkinci el otomobil satışları adeta rekor üstüne rekor kırdı!

İkinci el araç piyasasında hareketli dakikalar yaşanmaya devam ediyor. Bunun ile birlikte ikinci el online oto pazarında satışlar 1 milyonu aştı.
yazar
Haber Merkezi
İkinci el otomobil satışları adeta rekor üstüne rekor kırdı!

İkinci el online araba satışlarında hareketli dakikalar yaşanmaya devam ediliyor.

Bunun ile birlikte sıfır otomobil fiyatlarının artmasının ardından birçok vatandaş ikinci el araba fiyatlarını araştırdıklarını ifade ederken bilindiği üzere geçtiğimiz günlerde Ticaret Bakanlığı bu konu hakkında net bir bilgi paylaşımında bulunmuştu.

Bakanlık online araba satışlarında kimi otomobil markalarının sıfır otomobiller ile neredeyse aynı fiyatta olduğunu ifade ederken bu konu hakkında düzenleme getireceklerini ve bu düzenlemeye uymayan kişilere ise cezai işlem başlatacaklarını ifade etmişti.

İkinci el online oto pazarında satışlar 1 milyonu aştı

15 Temmuz tarihinde düzenlemenin gelmesinin ardından ise artık ikinci el online araba fiyatları sıfır otomobil fiyatları ile eş değerde olmayacak ve sıfır otomobil fiyatlarının üzerinde satış yapılmayacak.

Düzenlemenin devreye girmesinin ardından ise araç almak isteyen birçok vatandaş ikinci el online araba alışverişine başladı.

FİYAT DENGESİ DEĞİŞTİ

Ticaret Bakanlığı'nın yeni düzenleme getirmesinin ardından araç almak isteyen birçok vatandaş online olarak ikinci el otomobil alıyor.

Bunun ile birlikte 2. el online otomobil satışlarında ise rekor kırıldığı ifade edilen bilgiler arasında bulunuyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Whapsapp yeni güncellemeyi duyurdu! Avatarlar özelliği test aşamasında

Whapsapp yeni güncellemeyi duyurdu! Avatarlar özelliği test aşamasında